Sisältöön

Hiihtovarusteet kategoriat

Hiihtovarusteet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Hiihtovarusteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Polar Pacer Pro, Lillsport Bootcover ja Suunto WING. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Polar.

Edullisin tuote kategoriassa on Intersport Suksipidike, jonka hinta on 4.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 6.90 € - 499.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko hiihtovarusteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat hiihtovarusteet -kategorian tuotteet saat hintaan 4.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 499.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 21 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat hiihtovarusteet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Polar Pacer Pro, Lillsport Bootcover ja Suunto WING sekä suosituin merkki on Polar.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: hiihtovarusteet

5/5

Perustuu 2 arvosteluun