Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Hiihtovarusteet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Tuotekategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (54)
  54 / 54 tuotetta

  Hiihtovarusteet kategoriat

  Hiihtovarusteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Hiihtovarusteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Polar Pacer, Julbo Aerospeed Spectron ja Lillsport Bootcover Thermo. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Polar.

  Edullisin tuote kategoriassa on Intersport Suksipidike, jonka hinta on 4.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 5.90 € - 629.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko hiihtovarusteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat hiihtovarusteet -kategorian tuotteet saat hintaan 4.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 629.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 54 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat hiihtovarusteet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Polar Pacer, Julbo Aerospeed Spectron ja Lillsport Bootcover Thermo sekä suosituin merkki on Polar.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: hiihtovarusteet

  4.22/5

  Perustuu 32 arvosteluun