Sisältöön
Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tar... Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin jopa -50 %.

Talvivaraston tyhjennys alkoi!

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin, jopa -50 %.

Ole nopea ja nappaa parhaat päältä!

 

KATSO TARJOUKSET

 

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Hiihtolasit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (27)
  27 / 27 tuotetta

  Hiihtolasit kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Hiihtolasit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Bliz Matrix Small Face Nordic Light Nano Optics - hiihtolasit, Bliz Matrix Nordic Light - hiihtolasit ja Bliz Breeze Small Lasit - hiihtolasit. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Bliz.

  Edullisin tuote kategoriassa on Bliz Motion - hiihtolasit, jonka hinta on 39.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 59.90 € - 209.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko hiihtolasit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat hiihtolasit -kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 209.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 27 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat hiihtolasit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bliz Matrix Small Face Nordic Light Nano Optics - hiihtolasit, Bliz Matrix Nordic Light - hiihtolasit ja Bliz Breeze Small Lasit - hiihtolasit sekä suosituin merkki on Bliz.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: hiihtolasit

  4.75/5

  Perustuu 4 arvosteluun