Sisältöön
Mid Season Sale Intersportissa! Mid Season Sale Intersportissa! Tarjoukset jopa -50 %
Mid Season Sale Intersportissa! 

Verkkokauppa ja kaupat ovat nyt täynnä huippulöytöjä kevääseen ja kesään.

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita valikoimamme myydyimmiltä merkeiltä.

Suuntaa ostoksille ja nappaa parhaat päältä – tarjoukset jopa -50 %.

  

KATSO TARJOUKSET • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Hiihtolasit
 • Väri
 • Merkki
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (13)
  13 / 13 tuotetta

  Hiihtolasit kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Hiihtolasit ja muut Hiihtovarusteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Hiihtolasit verkkokaupassamme ovat Julbo Sniper Fin - hiihtolasit, Julbo Sniper L C2 - hiihtolasit ja Julbo Sniper L C2b - hiihtolasit. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Julbo.

  Edullisin tuote kategoriassa on Bliz Motion - hiihtolasit, jonka hinta on 34.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 59.90 € - 80.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko hiihtolasit maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Hiihtolasit-kategorian tuotteet saat hintaan 34.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 80.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat hiihtolasit?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Julbo Sniper Fin - hiihtolasit, Julbo Sniper L C2 - hiihtolasit ja Julbo Sniper L C2b - hiihtolasit sekä suosituin merkki on Julbo.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: hiihtolasit

  4/5

  Perustuu 4 arvosteluun