Sisältöön

Hiihtolasit kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Hiihtolasit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Bliz Hero Small - hiihtolasit, Bliz Hero - hiihtolasit ja Bliz Motion - hiihtolasit. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Bliz.

Edullisin tuote kategoriassa on Bliz Motion - hiihtolasit, jonka hinta on 39.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 89.90 € - 169.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko hiihtolasit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat hiihtolasit -kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 169.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 13 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat hiihtolasit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bliz Hero Small - hiihtolasit, Bliz Hero - hiihtolasit ja Bliz Motion - hiihtolasit sekä suosituin merkki on Bliz.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: hiihtolasit

4.75/5

Perustuu 4 arvosteluun