Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Juomavyöt hiihtoon
 • Väri
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (5)
  5 / 5 tuotetta

  Juomavyöt hiihtoon kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Juomavyöt hiihtoon-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Energetics HB II Running Belt 0.5 L - juomavyö, CamelBak Mule 5 Waist Pack - juoksuvyö ja Intersport Juomapullovyö - juomavyö. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Energetics.

  Edullisin tuote kategoriassa on Energetics HB II Running Belt 0.5 L - juomavyö, jonka hinta on 19.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 24.90 € - 99.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko juomavyöt hiihtoon -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat juomavyöt hiihtoon -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 99.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat juomavyöt hiihtoon -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Energetics HB II Running Belt 0.5 L - juomavyö, CamelBak Mule 5 Waist Pack - juoksuvyö ja Intersport Juomapullovyö - juomavyö sekä suosituin merkki on Energetics.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: juomavyöt hiihtoon

  4.17/5

  Perustuu 6 arvosteluun