Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Juomavyöt hiihtoon kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Juomavyöt hiihtoon-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Intersport Juomapullovyö - juomavyö, SPIbelt Reflective Belt - juoksuvyö ja CamelBak Mule 5 Waist Pack - juoksuvyö. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Intersport.

Edullisin tuote kategoriassa on Intersport Juomapullovyö - juomavyö, jonka hinta on 24.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 39.90 € - 99.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko juomavyöt hiihtoon -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat juomavyöt hiihtoon -kategorian tuotteet saat hintaan 24.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 99.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat juomavyöt hiihtoon -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Intersport Juomapullovyö - juomavyö, SPIbelt Reflective Belt - juoksuvyö ja CamelBak Mule 5 Waist Pack - juoksuvyö sekä suosituin merkki on Intersport.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: juomavyöt hiihtoon

3.67/5

Perustuu 3 arvosteluun