Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Sykemittarit hiihtoon kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Sykemittarit hiihtoon-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Polar Pacer Pro - rannesykemittari, Polar Ignite 3 Titan Sil - rannesykemittari ja Polar Ignite 3 Titan Lthr - rannesykemittari. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Polar.

Edullisin tuote kategoriassa on Polar Unite rannesykemittari, jonka hinta on 119.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 149.00 € - 469.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko sykemittarit hiihtoon -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat sykemittarit hiihtoon -kategorian tuotteet saat hintaan 119.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 469.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 13 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat sykemittarit hiihtoon -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Polar Pacer Pro - rannesykemittari, Polar Ignite 3 Titan Sil - rannesykemittari ja Polar Ignite 3 Titan Lthr - rannesykemittari sekä suosituin merkki on Polar.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: sykemittarit hiihtoon

3.31/5

Perustuu 13 arvosteluun