Sisältöön

Hiihtoasusteet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Hiihtoasusteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Kari Traa Rose Tube - huivi, Buff LightWeight Merino Wool - huivi ja McKINLEY Silk Balaclava Ux - alushuppu. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Kari Traa.

Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Xc Tube - huivi, jonka hinta on 12.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 19.90 € - 44.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko hiihtoasusteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat hiihtoasusteet -kategorian tuotteet saat hintaan 12.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 44.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat hiihtoasusteet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Kari Traa Rose Tube - huivi, Buff LightWeight Merino Wool - huivi ja McKINLEY Silk Balaclava Ux - alushuppu sekä suosituin merkki on Kari Traa.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: hiihtoasusteet

4.88/5

Perustuu 16 arvosteluun