Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Hiihtoasusteet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (8)
  8 / 8 tuotetta

  Hiihtoasusteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Hiihtoasusteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Buff LightWeight Merino Wool - huivi, Buff Midweight Merino Wool - huivi ja McKINLEY Silk Balaclava Ux - alushuppu. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Buff.

  Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Silk Balaclava Ux - alushuppu, jonka hinta on 19.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 24.90 € - 44.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko hiihtoasusteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat hiihtoasusteet -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 44.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 8 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat hiihtoasusteet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Buff LightWeight Merino Wool - huivi, Buff Midweight Merino Wool - huivi ja McKINLEY Silk Balaclava Ux - alushuppu sekä suosituin merkki on Buff.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: hiihtoasusteet

  4.93/5

  Perustuu 14 arvosteluun