Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Hiihtoasusteet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (8)
  8 / 8 tuotetta

  Hiihtoasusteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Hiihtoasusteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Buff LightWeight Merino Wool - huivi, J.Lindeberg Ski Neck Gaiter - huivi ja Buff Polar Jr - huivi. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Buff.

  Edullisin tuote kategoriassa on Buff LightWeight Merino Wool - huivi, jonka hinta on 29.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 29.90 € - 45.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko hiihtoasusteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat hiihtoasusteet -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 45.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 8 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat hiihtoasusteet -kategorian tuotteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Buff LightWeight Merino Wool - huivi, J.Lindeberg Ski Neck Gaiter - huivi ja Buff Polar Jr - huivi sekä suosituin merkki on Buff.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: hiihtoasusteet

  4.89/5

  Perustuu 9 arvosteluun