Sisältöön
Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosi... Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosikkisi!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet ja varusteet syksyyn! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Hiihtoalusasut
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (69)
  69 / 69 tuotetta

  Hiihtoalusasut kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Hiihtoalusasut-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Kari Traa Rose High Waist Pants - naisten pitkät alushousut, Kari Traa Rose H/Z - naisten aluspaita ja Craft Active Extreme X CN LS W - naisten aluspaita. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Kari Traa.

  Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Yahto Set Jr - nuorten aluskerrasto, jonka hinta on 16.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 40.00 € - 109.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko hiihtoalusasut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat hiihtoalusasut -kategorian tuotteet saat hintaan 16.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 109.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 68 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat hiihtoalusasut -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Kari Traa Rose High Waist Pants - naisten pitkät alushousut, Kari Traa Rose H/Z - naisten aluspaita ja Craft Active Extreme X CN LS W - naisten aluspaita sekä suosituin merkki on Kari Traa.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: hiihtoalusasut

  4.44/5

  Perustuu 490 arvosteluun