Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Hiihtoalusasut kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Hiihtoalusasut-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Kari Traa Rose High Waist Pants - naisten alushousut, Kari Traa Rose H/Z - naisten aluspaita ja McKINLEY River Merino Pants M - miesten alushousut. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Kari Traa.

Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Set Dustin/Dylan Jrs - nuorten aluskerrasto, jonka hinta on 15.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 20.00 € - 119.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko hiihtoalusasut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat hiihtoalusasut -kategorian tuotteet saat hintaan 15.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 119.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 90 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat hiihtoalusasut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Kari Traa Rose High Waist Pants - naisten alushousut, Kari Traa Rose H/Z - naisten aluspaita ja McKINLEY River Merino Pants M - miesten alushousut sekä suosituin merkki on Kari Traa.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: hiihtoalusasut

4.51/5

Perustuu 758 arvosteluun