Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Hiihtopaidat kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Hiihtopaidat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Craft Core Gain Midlayer W - naisten hiihtopaidat, Haglöfs Buteo Mid Jacket Women - naisten hiihtopaidat ja New Balance Sport Spacedye Half Zip W - naisten hiihtopaidat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Craft.

Edullisin tuote kategoriassa on Craft Core Gain Midlayer M - miesten hiihtopaidat, jonka hinta on 29.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 29.90 € - 129.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko hiihtopaidat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat hiihtopaidat -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 129.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 32 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat hiihtopaidat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Craft Core Gain Midlayer W - naisten hiihtopaidat, Haglöfs Buteo Mid Jacket Women - naisten hiihtopaidat ja New Balance Sport Spacedye Half Zip W - naisten hiihtopaidat sekä suosituin merkki on Craft.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: hiihtopaidat

4.45/5

Perustuu 158 arvosteluun