Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetHiihtopaidat

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Hiihtopaidat
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (19)
  19 / 19 tuotetta

  Hiihtopaidat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Hiihtopaidat ja muut Hiihtovaatteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Hiihtopaidat verkkokaupassamme ovat Salomon Transition Hz Midlayer M - miesten hiihtopaidat, Zeropoint WS Thermal Compression LS Top W - naisten hiihtopaidat ja Salomon Warm Ambition Hz Mid W - naisten hiihtopaidat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Salomon.

  Edullisin tuote kategoriassa on Salomon Transition Hz Midlayer M - miesten hiihtopaidat, jonka hinta on 80.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 80.00 € - 120.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko hiihtopaidat maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Hiihtopaidat-kategorian tuotteet saat hintaan 80.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 120.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat hiihtopaidat?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon Transition Hz Midlayer M - miesten hiihtopaidat, Zeropoint WS Thermal Compression LS Top W - naisten hiihtopaidat ja Salomon Warm Ambition Hz Mid W - naisten hiihtopaidat sekä suosituin merkki on Salomon.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: hiihtopaidat

  4.4/5

  Perustuu 5 arvosteluun