Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetHiihtosukat

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Hiihtosukat
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (4)
  4 / 4 tuotetta

  Hiihtosukat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Hiihtosukat ja muut Hiihtovaatteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Hiihtosukat verkkokaupassamme ovat Zeropoint Cross Country Compression Sock - miesten hiihtosukat, Zeropoint Cross Country Compression Socks W - naisten hiihtosukat ja Bridgedale Ski Mountain Jr - nuorten hiihtosukat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Zeropoint.

  Edullisin tuote kategoriassa on Energetics Tech Wool Socks Ux - hiihtosukat, jonka hinta on 9.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 9.90 € - 44.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko hiihtosukat maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Hiihtosukat-kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 44.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat hiihtosukat?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Zeropoint Cross Country Compression Sock - miesten hiihtosukat, Zeropoint Cross Country Compression Socks W - naisten hiihtosukat ja Bridgedale Ski Mountain Jr - nuorten hiihtosukat sekä suosituin merkki on Zeropoint.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: hiihtosukat

  4.38/5

  Perustuu 13 arvosteluun