Sisältöön

Hiihtosukat kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Hiihtosukat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Kari Traa Vinst Wool Sock 2pk - naisten hiihtosukat, McKINLEY Xc Fin Sukka - hiihtosukat ja Craft ADV Wool Warm Sock - hiihtosukat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Kari Traa.

Edullisin tuote kategoriassa on Energetics Tech Wool Socks Ux - hiihtosukat, jonka hinta on 9.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 9.90 € - 39.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko hiihtosukat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat hiihtosukat -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 39.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 11 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat hiihtosukat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Kari Traa Vinst Wool Sock 2pk - naisten hiihtosukat, McKINLEY Xc Fin Sukka - hiihtosukat ja Craft ADV Wool Warm Sock - hiihtosukat sekä suosituin merkki on Kari Traa.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: hiihtosukat

4.56/5

Perustuu 36 arvosteluun