Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Hiihtotrikoot kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Hiihtotrikoot-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Craft ADV SubZ Tights 3 W - naisten hiihtotrikoot, Dahlie Tights Winter Wool 2.0 Wmn - naisten hiihtotrikoot ja Craft Pursuit Thermal Tights W - naisten hiihtotrikoot. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Craft.

Edullisin tuote kategoriassa on Kari Traa Tirill Tights - naisten hiihtotrikoot, jonka hinta on 49.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 54.90 € - 129.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko hiihtotrikoot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat hiihtotrikoot -kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 129.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 17 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat hiihtotrikoot -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Craft ADV SubZ Tights 3 W - naisten hiihtotrikoot, Dahlie Tights Winter Wool 2.0 Wmn - naisten hiihtotrikoot ja Craft Pursuit Thermal Tights W - naisten hiihtotrikoot sekä suosituin merkki on Craft.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: hiihtotrikoot

4.65/5

Perustuu 57 arvosteluun