Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Hiihtotrikoot
 • Kohderyhmä
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (13)
  13 / 13 tuotetta

  Hiihtotrikoot kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Hiihtotrikoot-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Craft Pursuit Thermal Tights W - naisten hiihtotrikoot, Craft SubZ Tights 2 W - naisten hiihtotrikoot ja Odlo Ceramiwarm Tights W - naisten hiihtotrikoot. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Craft.

  Edullisin tuote kategoriassa on Energetics Stacy II W wind tights - naisten hiihtotrikoot, jonka hinta on 49.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 64.90 € - 149.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko hiihtotrikoot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat hiihtotrikoot -kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 149.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 13 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat hiihtotrikoot -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Craft Pursuit Thermal Tights W - naisten hiihtotrikoot, Craft SubZ Tights 2 W - naisten hiihtotrikoot ja Odlo Ceramiwarm Tights W - naisten hiihtotrikoot sekä suosituin merkki on Craft.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: hiihtotrikoot

  4.53/5

  Perustuu 17 arvosteluun