Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Hoitoaineet ja voiteenpoistoaineet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (9)
  9 / 9 tuotetta

  Hoitoaineet ja voiteenpoistoaineet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Hoitoaineet ja voiteenpoistoaineet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Vauhti SKIN SKI CARE - puhdistusaine, Swix I64N Base Cleaner 500ml Voiteenpoistoaine - puhdistusaine ja Vauhti Vauhti Grip Remover 80 ml - puhdistusaine. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Vauhti.

  Edullisin tuote kategoriassa on Swix I64N Base Cleaner 500ml Voiteenpoistoaine - puhdistusaine, jonka hinta on 9.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 11.90 € - 39.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko hoitoaineet ja voiteenpoistoaineet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat hoitoaineet ja voiteenpoistoaineet -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 39.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat hoitoaineet ja voiteenpoistoaineet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Vauhti SKIN SKI CARE - puhdistusaine, Swix I64N Base Cleaner 500ml Voiteenpoistoaine - puhdistusaine ja Vauhti Vauhti Grip Remover 80 ml - puhdistusaine sekä suosituin merkki on Vauhti.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.