Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Hoitoaineet ja voiteenpoistoaineet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Hoitoaineet ja voiteenpoistoaineet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Vauhti Voiteenpoistoaine 500ml - puhdistusaine, Vauhti Vauhti Pure Glean & Glide 80ml - puhdistusaine ja Vauhti Pure Clean & Glide 500ml - puhdistusaine. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Vauhti.

Edullisin tuote kategoriassa on Vauhti Vauhti Pure Glean & Glide 80ml - puhdistusaine, jonka hinta on 15.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 16.90 € - 39.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko hoitoaineet ja voiteenpoistoaineet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat hoitoaineet ja voiteenpoistoaineet -kategorian tuotteet saat hintaan 15.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 39.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat hoitoaineet ja voiteenpoistoaineet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Vauhti Voiteenpoistoaine 500ml - puhdistusaine, Vauhti Vauhti Pure Glean & Glide 80ml - puhdistusaine ja Vauhti Pure Clean & Glide 500ml - puhdistusaine sekä suosituin merkki on Vauhti.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.