Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetHoitoaineet ja voiteenpoistoaineet

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Hoitoaineet ja voiteenpoistoaineet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (2)
  2 / 2 tuotetta

  Hoitoaineet ja voiteenpoistoaineet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Hoitoaineet ja voiteenpoistoaineet ja muut Suksivoiteet ja voiteluvälineet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Hoitoaineet ja voiteenpoistoaineet verkkokaupassamme ovat Swix I84N Glide Clean 150ml Luistopintojen puhdistusaine, Vauhti Vauhti Base cleaner 500ml - puhdistusaine ja Vauhti 360 BASE CLEANER 80ML - puhdistusaine. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Swix.

  Edullisin tuote kategoriassa on Vauhti Voiteenpoistoaine 500ml - puhdistusaine, jonka hinta on 9.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 9.90 € - 29.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko hoitoaineet ja voiteenpoistoaineet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Hoitoaineet ja voiteenpoistoaineet-kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 29.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 11 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat hoitoaineet ja voiteenpoistoaineet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Swix I84N Glide Clean 150ml Luistopintojen puhdistusaine, Vauhti Vauhti Base cleaner 500ml - puhdistusaine ja Vauhti 360 BASE CLEANER 80ML - puhdistusaine sekä suosituin merkki on Swix.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: hoitoaineet ja voiteenpoistoaineet

  4.5/5

  Perustuu 2 arvosteluun