Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Pikaluistovoiteet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Pikaluistovoiteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Vauhti PURE PRO NESTELUISTO - pikaluistovoide, Vauhti HF Skin Ski Care Red 80 ml - pikaluistovoide ja Swix N19 Skin Glide Wax - pikaluistovoide. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Vauhti.

Edullisin tuote kategoriassa on Swix PRO PERFORMANCE SPEED LIQUID 80ML - pikaluistovoide, jonka hinta on 14.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 14.90 € - 79.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko pikaluistovoiteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat pikaluistovoiteet -kategorian tuotteet saat hintaan 14.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 79.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 17 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat pikaluistovoiteet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Vauhti PURE PRO NESTELUISTO - pikaluistovoide, Vauhti HF Skin Ski Care Red 80 ml - pikaluistovoide ja Swix N19 Skin Glide Wax - pikaluistovoide sekä suosituin merkki on Vauhti.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.