Sisältöön
Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosi... Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosikkisi!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet ja varusteet syksyyn! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Pikaluistovoiteet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (9)
  9 / 9 tuotetta

  Pikaluistovoiteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Pikaluistovoiteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Vauhti Pure Up nestemäiset luistovahat 80ml - pikaluistovoide, Vauhti Pure Kit skin ja luistopakkaus - pikaluistovoide ja Vauhti HF Skin Ski Care Red 80 ml - pikaluistovoide. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Vauhti.

  Edullisin tuote kategoriassa on Vauhti Pure One nestemäiset luistovahat 80ml - pikaluistovoide, jonka hinta on 16.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 22.90 € - 79.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko pikaluistovoiteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat pikaluistovoiteet -kategorian tuotteet saat hintaan 16.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 79.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat pikaluistovoiteet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Vauhti Pure Up nestemäiset luistovahat 80ml - pikaluistovoide, Vauhti Pure Kit skin ja luistopakkaus - pikaluistovoide ja Vauhti HF Skin Ski Care Red 80 ml - pikaluistovoide sekä suosituin merkki on Vauhti.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.