Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Pikaluistovoiteet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (19)
  19 / 19 tuotetta

  Pikaluistovoiteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Pikaluistovoiteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Vauhti PURE Clean & Glide - pikaluistovoide, Vauhti PURE UP neste luistovoide - pikaluistovoide ja Vauhti Skin & Glide kit - pikaluistovoide. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Vauhti.

  Edullisin tuote kategoriassa on Swix F4 Liquid Luistovoide 80 ml - pikaluistovoide, jonka hinta on 12.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 16.90 € - 89.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko pikaluistovoiteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat pikaluistovoiteet -kategorian tuotteet saat hintaan 12.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 89.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 19 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat pikaluistovoiteet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Vauhti PURE Clean & Glide - pikaluistovoide, Vauhti PURE UP neste luistovoide - pikaluistovoide ja Vauhti Skin & Glide kit - pikaluistovoide sekä suosituin merkki on Vauhti.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: pikaluistovoiteet

  5/5

  Perustuu 2 arvosteluun