Sisältöön
Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 % Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSET • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Pitovoiteet
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (17)
  17 / 17 tuotetta

  Pitovoiteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Pitovoiteet ja muut Suksivoiteet ja voiteluvälineet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Pitovoiteet verkkokaupassamme ovat Vauhti Vauhti GS pitovoide 45 g, Vauhti Vauhti KF Fluoriliisterit - pitovoide ja Swix KB20C Base Klister Spray 70ml Pohjaliisterispray - pitovoide. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Vauhti.

  Edullisin tuote kategoriassa on Vauhti Vauhti GS pitovoide 45 g, jonka hinta on 6.50 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 11.90 € - 24.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko pitovoiteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Pitovoiteet-kategorian tuotteet saat hintaan 6.50 € ja hintavimmat ovat myynnissä 24.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat pitovoiteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Vauhti Vauhti GS pitovoide 45 g, Vauhti Vauhti KF Fluoriliisterit - pitovoide ja Swix KB20C Base Klister Spray 70ml Pohjaliisterispray - pitovoide sekä suosituin merkki on Vauhti.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.