Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Pitovoiteet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (24)
  24 / 24 tuotetta
  1 väri
  Swix
  VR50 Pitovoide 45G
  17.90 €

  Pitovoiteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Pitovoiteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Swix KN Nero Liisterit - pitovoide, Start Pitoteippi Classic ja Swix VR50 Pitovoide 45G. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Swix.

  Edullisin tuote kategoriassa on Vauhti Vauhti GS pitovoide 45 g, jonka hinta on 6.50 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 7.90 € - 24.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko pitovoiteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat pitovoiteet -kategorian tuotteet saat hintaan 6.50 € ja hintavimmat ovat myynnissä 24.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 24 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat pitovoiteet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Swix KN Nero Liisterit - pitovoide, Start Pitoteippi Classic ja Swix VR50 Pitovoide 45G sekä suosituin merkki on Swix.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: pitovoiteet

  4/5

  Perustuu 1 arvosteluun