Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Pitovoiteet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (21)
  21 / 21 tuotetta

  Pitovoiteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Pitovoiteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Swix KN Nero Liisterit - pitovoide, Swix V05 POLAR pitovoide 45G. ja Swix V20 GREEN pitovoide 45G.. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Swix.

  Edullisin tuote kategoriassa on Vauhti Vauhti GS pitovoide 45 g, jonka hinta on 6.50 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 7.90 € - 24.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko pitovoiteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat pitovoiteet -kategorian tuotteet saat hintaan 6.50 € ja hintavimmat ovat myynnissä 24.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 21 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat pitovoiteet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Swix KN Nero Liisterit - pitovoide, Swix V05 POLAR pitovoide 45G. ja Swix V20 GREEN pitovoide 45G. sekä suosituin merkki on Swix.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.