Sisältöön

Pitovoiteet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Pitovoiteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Swix V30 BLUE pitovoide 45G, Vauhti PURE LIISTERI - pitovoide ja Vauhti VAUHTI PURE RACE PITOVOIDE. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Swix.

Edullisin tuote kategoriassa on Swix V40 BLUE EXTRA Pitovoide 45G, jonka hinta on 7.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 7.90 € - 26.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko pitovoiteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat pitovoiteet -kategorian tuotteet saat hintaan 7.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 26.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 19 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat pitovoiteet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Swix V30 BLUE pitovoide 45G, Vauhti PURE LIISTERI - pitovoide ja Vauhti VAUHTI PURE RACE PITOVOIDE sekä suosituin merkki on Swix.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.