Sisältöön
Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 % Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSET • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Voiteluharjat
 • Väri
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (10)
  10 / 10 tuotetta

  Voiteluharjat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Voiteluharjat ja muut Suksivoiteet ja voiteluvälineet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Voiteluharjat verkkokaupassamme ovat Vauhti Nylonharja pieni - voiteluharja, Intersport Sikli 5mm ja Vauhti Vauhti Grip Remover 80 ml - puhdistusaine. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Vauhti.

  Edullisin tuote kategoriassa on Intersport Sikli 5mm, jonka hinta on 4.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 7.90 € - 44.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko voiteluharjat maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Voiteluharjat-kategorian tuotteet saat hintaan 4.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 44.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat voiteluharjat?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Vauhti Nylonharja pieni - voiteluharja, Intersport Sikli 5mm ja Vauhti Vauhti Grip Remover 80 ml - puhdistusaine sekä suosituin merkki on Vauhti.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: voiteluharjat

  4.5/5

  Perustuu 2 arvosteluun