Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

Lahjakortti • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Jääkiekkohanskat
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (55)
  55 / 55 tuotetta
  Valitse sopivat varusteet ja huolla niitä oikein
  Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
  Rajaa valikoimaa

  Jääkiekkohanskat

  Hyvät jääkiekkohanskat kuuluvat jokaisen kiekkoilijan tärkeimpiin varusteisiin. Ilman hanskoja ei jäälle ole asiaa, sillä jääkiekkohanskat ovat ehdoton osa suojaavaa ja turvallista kiekkovarustusta. Jääkiekko on kontaktilaji, jossa erityisesti kädet ja sormet ovat yleensä tulilinjalla. Käsiin saattaa pelin temmellyksessä kohdistua koviakin iskuja. Suojaamattomat kädet ovat helposti alttiita murtumille, vääntymisille ja tärähdyksille. Pehmustetut jääkiekkohanskat suojaavat käsiä, ranteita ja erityisesti sormia pelin aikana. Hyvät jääkiekkohanskat ovat materiaaliltaan ja rakenteeltaan sellaiset, että maila pysyy tiukasti näpeissä ja mailaa on helppo käsitellä tiukoissakin pelitilanteissa. Jotta suojausta on riittävästi, hanskoissa tulee olla peukalosuoja ja rannetta suojaava mansetti.

  Miten jääkiekkohanskat valitaan? Itselle tai junioripelaajalle hanskoja ostaessa tulee aina kiinnittää erityistä huomioita hanskojen kokoon ja suojaavuuteen. Hanskojen koot ilmoitetaan aina tuumissa. Koon valitsemisen tueksi löytyy valmiita kokotaulukoita, mutta paras istuvuus ja tuntuma löytyy yleensä sovittamalla hanskoja mailan kanssa. Hanskojen tulee istua niin, että sormet taipuvat hyvin mailan ympärille ja mailasta saa napakan otteen. Ranteita pitää pystyä liikuttamaan vapaasti hanskojen sisällä ja sormiin tulee jäädä hieman liikkumavaraa. Hanskojen hintaerot selittyvät tavallisesti erilaisilla materiaaleilla. Edullisempien mallien toppaukset ovat yksinkertaisemmat ja siksi ne suojaavat vähemmän kovemmassa käytössä. Aktiivipelaajan on syytä panostaa suojaavampaan malliin, mutta aloittelijalle riittävät hyvin perushanskat.

  Mistä parhaat jääkiekkohanskat? Olipa mielessäsi sr. jääkiekkohanskat tai jr. jääkiekkohanskat, Intersportista löydät parhaat hanskamallit kaikenikäisille kiekkoilijoille. Valikoimasta löytyvät tunnetut merkit, kuten Bauer-jääkiekkohanskat, Warrior-jääkiekkohanskat ja CCM-jääkiekkohanskat. Valikoimasta löydät runsaasti kokoja sekä paljon erilaisia malleja eritasoisille pelaajille. Tilaa jääkiekkohanskat netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Kaupassa apunasi ovat asiantuntevat myyjämme, jotka auttavat sinua löytämään sinulle sopivimman koon ja hanskamallin. Hanki myös muut tärkeät varusteet kiekkokaukaloon: katso esimerkiksi jääkiekkokypärät, jääkiekkosuojat ja jääkiekkomailat. Tervetuloa ostoksille!

  Paljonko jääkiekkohanskat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat jääkiekkohanskat -kategorian tuotteet saat hintaan 36.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 219.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 55 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat jääkiekkohanskat -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bauer Sup M3 Glove Sr - jääkiekkohanska, CCM HG Next SR - jääkiekkohanska ja CCM HG Jetspeed FT680 SR - jääkiekkohanska sekä suosituin merkki on Bauer.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.