Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Jääkiekkosuojat
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (214)
  214 / 214 tuotetta
  Poimi vinkit suojien valintaan ja huoltoon
  Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
  Rajaa valikoimaa

  Jääkiekkosuojat kategoriat

  Jääkiekkosuojat

  Jääkiekkosuojat kuuluvat jääkiekkoilijan perusvarustukseen luistimien, kypärän, hanskojen ja mailan lisäksi. Jos olet kiinnostunut aktiivisesta jääkiekon harrastamisesta, sinun tulee hankkia asianmukaiset jääkiekkosuojat. Tarvittavat jääkiekkosuojat ovat: Hartiasuojat, säärisuojat, kyynärsuojat, kaula- ja alasuojat ja hammassuojat. Oikean kokoiset jääkiekkosuojat tuntuvat mukavalta päällä, ne päällä on helppo liikkua ja tietenkin ne myös suojaavat taklauksilta, iskuilta, kiekolta ja muilta kolhuilta.

  Hartiasuojat

  Sopivan koon löytämiseksi hartiasuojia kannattaa sovittaa pelihousujen ja kyynärsuojien kanssa. Hartiasuojien ja pelihousujen väliin ei tulisi jättää juurikaan rakoa. Myöskään kyynärsuoja ei saisi mennä päällekkäin hartiasuojan kanssa. Hartiasuojia sovittaessa kiinnitä myös huomiota siihen, että hartiakupit asettuvat hyvin paikoilleen, jotta ne suojaavat tehokkaasti iskuilta. Hartiasuojien tulee olla täysin oikean kokoiset, jotta jääkiekkoilijan liikkuvuus ei kärsi.

  Säärisuojat

  Säärisuojia on hyvä sovittaa aina luistinten ja housujen kanssa. Säärisuojan tulisi ylettyä riittävän alas, niin että se ei kuitenkaan estä nilkan liikettä. Kun kokeilet säärisuojia, varmista että polvi asettuu sille suunniteltuun koloon ja säärisuojan alereuna tulee hieman luistimen läpän päälle tai alle. Hyvässä säärisuojassa on vääntymisriskiä vähentävä nivelrakenne, pohjesuoja sekä joustavat tarrakiinnitykset, jotka pitävät suojat tukevasti paikoillaan.

  Kyynärsuojat

  Kyynärsuojat suojaavat kyynärpään lisäksi käsivartta, joten suojan tulisi peittää mahdollisimman tarkasti hartiasuojien ja hanskojen väli. Sopivan kokoisessa kyynärsuojassa kyynärpää istuu hyvin sille varattuun kuppiin. Kiinnitä kyynärsuojien sovituksessa huomiota siihen, että ne istuvat hyvin ja pysyvät paikoillaan. Kyynärsuoja ei saa haitata käsivarren liikettä.

  Kaula- ja alasuojat

  Kaulasuojan tarkoitus on estää kaulaan osuvien luistinten ja mailan aiheuttamat vahingot. Kaulasuojan tulee aina olla CE-hyväksytty. Alasuoja puetaan luonnollisesti jääkiekkohousujen alle. Miehille ja naisille on saatavilla omat alasuojamallit.

  Hammassuojat

  Hammassuojat ovat tärkeä varuste, joka suojaa pelaajan hampaita, mutta samalla ne ehkäisevät myös aivotärähdyksen riskiä.

  Jääkiekkosuojat Intersportista

  Suuresta valikoimastamme löydät korkealaatuiset jääkiekkosuojat ja muut jääkiekkovarusteet sekä kokeneemmalle että aloittelevalle jääkiekkoilijalle. Meiltä löydät jääkiekkosuojat huippumerkeiltä – valikoimastamme löydät Bauer-jääkiekkosuojat ja CCM-jääkiekkosuojat. Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään sinulle oikeankokoiset jääkiekkosuojat. Tilaa jääkiekkosuojat netistä tai osta se lähimmästä Intersport-kaupasta. Kun olet löytänyt sopivat jääkiekkosuojat, muista hankkia myös muut varusteet jääkiekkoon. Tutustu jääkiekkoluistimiin, jääkiekkomailoihin, jääkiekkohanskoihin, jääkiekkohousuihin  ja jääkiekkokypäriin.

  Paljonko jääkiekkosuojat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat jääkiekkosuojat -kategorian tuotteet saat hintaan 6.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 219.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 214 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat jääkiekkosuojat -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bauer Supreme Ignite Pro+ Sr - hartiasuoja, Bauer Supreme Ignite Pro+ Jr - säärisuojat ja Bauer Vapor 3X LE Int Kyynärsuoja. sekä suosituin merkki on Bauer.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: jääkiekkosuojat

  2.33/5

  Perustuu 3 arvosteluun