Sisältöön
Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 % Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSET • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Jääkiekkomailat int
 • Kätisyys & Lapamalli
 • Soveltuvuus & Flex
 • Merkki & Sarja
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (62)
  62 / 62 tuotetta

  Jääkiekkomailat int kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Jääkiekkomailat int ja muut Jääkiekkomailat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Jääkiekkomailat int verkkokaupassamme ovat Bauer Vapor HyperLite INT 55 flex - nuorten jääkiekkomaila, Bauer Vapor HyperLite INT 65 - nuorten jääkiekkomaila ja Bauer Nexus Geo Int 65 jk-maila - jääkiekkomaila. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Bauer.

  Edullisin tuote kategoriassa on CCM Ribcor 63K Int 65 jk-maila - jääkiekkomaila, jonka hinta on 64.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 64.90 € - 199.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko jääkiekkomailat int maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Jääkiekkomailat int-kategorian tuotteet saat hintaan 64.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 199.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 54 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat jääkiekkomailat int?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bauer Vapor HyperLite INT 55 flex - nuorten jääkiekkomaila, Bauer Vapor HyperLite INT 65 - nuorten jääkiekkomaila ja Bauer Nexus Geo Int 65 jk-maila - jääkiekkomaila sekä suosituin merkki on Bauer.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: jääkiekkomailat int

  3/5

  Perustuu 1 arvosteluun