Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Jääkiekkomailat sr
 • Kätisyys & Lapamalli
 • Soveltuvuus & Flex
 • Merkki & Sarja
 • Väri
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (122)
  122 / 122 tuotetta

  Jääkiekkomailat sr kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Jääkiekkomailat sr-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat CCM Ribcor Trigger 7 Pro Sr 70 - jääkiekkomaila, CCM Jetspeed FT5 PRO SR 70 - jääkiekkomaila ja CCM Ribcor Trigger 7 Pro SR 75 - jääkiekkomaila. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on CCM.

  Edullisin tuote kategoriassa on Warrior Alpha DX5 Sr 85 jk-maila - miesten jääkiekkomaila, jonka hinta on 69.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 69.90 € - 269.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko jääkiekkomailat sr -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat jääkiekkomailat sr -kategorian tuotteet saat hintaan 69.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 269.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 122 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat jääkiekkomailat sr -kategorian tuotteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CCM Ribcor Trigger 7 Pro Sr 70 - jääkiekkomaila, CCM Jetspeed FT5 PRO SR 70 - jääkiekkomaila ja CCM Ribcor Trigger 7 Pro SR 75 - jääkiekkomaila sekä suosituin merkki on CCM.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: jääkiekkomailat sr

  5/5

  Perustuu 2 arvosteluun