Sisältöön
-30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista -30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista

-30 % lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt Clubilaisille 30 % lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen kirjautumalla tai rekisteröitymällä Clubiin ja syöttämällä koodin LC30. Etu on voimassa 17.6.2024 asti.

LAST CHANCE -TARJOUKSET

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 17.6. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Jääkiekkomailat sr
 • Kätisyys & Lapamalli
 • Soveltuvuus & Flex
 • Merkki & Sarja
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (97)
  97 / 97 tuotetta
  Warrior Novium Pro 63" Sr 80 flex jk-maila - miesten jääkiekkomaila
  1 väri
  Warrior
  Novium Pro 63" Sr 80 flex jk-maila - miesten jääkiekkomaila
  259,00 €

  Norm. hinta: 359€
  30pv alin hinta: 259€
  CCM Jetspeed FT5 PRO SR 70 - jääkiekkomaila
  1 väri
  CCM
  Jetspeed FT5 PRO SR 70 - jääkiekkomaila
  229,00 €

  Norm. hinta: 269€
  30pv alin hinta: 229€

  Jääkiekkomailat sr kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Jääkiekkomailat sr-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat CCM Jetspeed FT7 Pro Sr 75 - jääkiekkomaila, CCM Jetspeed FT7 Pro Sr 70 - jääkiekkomaila ja Bauer Nexus Tracer Grip Stk Sr 70 - miesten jääkiekkomaila. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on CCM.

  Edullisin tuote kategoriassa on Bauer Vapor 4" Sr End Plug - miesten jääkiekkomaila, jonka hinta on 22.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 69.90 € - 349.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko jääkiekkomailat sr -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat jääkiekkomailat sr -kategorian tuotteet saat hintaan 22.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 349.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 97 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat jääkiekkomailat sr -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CCM Jetspeed FT7 Pro Sr 75 - jääkiekkomaila, CCM Jetspeed FT7 Pro Sr 70 - jääkiekkomaila ja Bauer Nexus Tracer Grip Stk Sr 70 - miesten jääkiekkomaila sekä suosituin merkki on CCM.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: jääkiekkomailat sr

  5/5

  Perustuu 1 arvosteluun