Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetHammassuojat

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Hammassuojat
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (4)
  4 / 4 tuotetta

  Hammassuojat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Hammassuojat ja muut Jääkiekkosuojat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Hammassuojat verkkokaupassamme ovat CCM Custom SR hammassuoja, CCM Custom JR hammassuoja ja Energetics Hammassuojat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on CCM.

  Edullisin tuote kategoriassa on Energetics Hammassuojat, jonka hinta on 6.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 6.90 € - 34.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko hammassuojat maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Hammassuojat-kategorian tuotteet saat hintaan 6.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 34.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat hammassuojat?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CCM Custom SR hammassuoja, CCM Custom JR hammassuoja ja Energetics Hammassuojat sekä suosituin merkki on CCM.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.