Sisältöön
Lauantain superdiilit julkaistu - katso tar... Lauantain superdiilit julkaistu - katso tarjoukset!

Viheltäen menee on käynnissä!

Kevään kovimmat tarjoukset ovat tarjolla, kun Viheltäen menee valtaa Intersport-kaupat sekä verkon! Luvassa on huikeita diilejä joka päivä 9.–15.4.

Joka päivä uusia diilejä kauden ulkoiluun, vapaa-aikaan, treeniin ja juoksuun. Tutustu tarjoustuotteisiin jo ennakkoon ja viritä ostoslista valmiiksi – kohta viheltää!

KAIKKI TARJOUKSET

KATSO KUVASTOTARJOUKSETHartiasuojat kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Hartiasuojat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Bauer Supreme Ignite Pro+ Sr - hartiasuoja, CCM SP Jetspeed FT6 Pro Jr - hartiasuoja ja CCM SP Next Sr - hartiasuoja. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Bauer.

Edullisin tuote kategoriassa on Bauer X-series SP Yth - hartiasuoja, jonka hinta on 32.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 42.00 € - 209.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko hartiasuojat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat hartiasuojat -kategorian tuotteet saat hintaan 32.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 209.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 57 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat hartiasuojat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bauer Supreme Ignite Pro+ Sr - hartiasuoja, CCM SP Jetspeed FT6 Pro Jr - hartiasuoja ja CCM SP Next Sr - hartiasuoja sekä suosituin merkki on Bauer.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.