Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Hartiasuojat kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Hartiasuojat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat CCM SP Tacks AS-V PRO SR - hartiasuoja, CCM SP Jetspeed FT6 Sr - hartiasuoja ja CCM SP Jetspeed FT6 Pro Jr - hartiasuoja. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on CCM.

Edullisin tuote kategoriassa on Bauer NSX SP Yth - hartiasuoja, jonka hinta on 29.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 32.90 € - 209.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko hartiasuojat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat hartiasuojat -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 209.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 74 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat hartiasuojat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CCM SP Tacks AS-V PRO SR - hartiasuoja, CCM SP Jetspeed FT6 Sr - hartiasuoja ja CCM SP Jetspeed FT6 Pro Jr - hartiasuoja sekä suosituin merkki on CCM.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.