Sisältöön
Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 % Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSET • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Hartiasuojat
 • Merkki
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (59)
  59 / 59 tuotetta

  Hartiasuojat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Hartiasuojat ja muut Jääkiekkosuojat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Hartiasuojat verkkokaupassamme ovat CCM Jetspeed FT4 Pro Hartiasuojat SR, CCM Jetspeed FT4 Hartiasuojat SR ja Bauer Supreme UltraSonic Sr Hartiasuoja. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on CCM.

  Edullisin tuote kategoriassa on Bauer NSX SP Yth hartiasuoja., jonka hinta on 29.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 29.90 € - 179.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko hartiasuojat maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Hartiasuojat-kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 179.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 49 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat hartiasuojat?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CCM Jetspeed FT4 Pro Hartiasuojat SR, CCM Jetspeed FT4 Hartiasuojat SR ja Bauer Supreme UltraSonic Sr Hartiasuoja sekä suosituin merkki on CCM.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.