Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetKyynärsuojat

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Kyynärsuojat
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (54)
  54 / 54 tuotetta

  Kyynärsuojat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Kyynärsuojat ja muut Jääkiekkosuojat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Kyynärsuojat verkkokaupassamme ovat CCM Jetspeed FT4 Pro Kyynärsuojat SR, CCM Jetspeed FT485 Kyynärsuojat JR ja Bauer X-series Sr Kyynärsuoja. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on CCM.

  Edullisin tuote kategoriassa on Bauer NSX EP Yth kyynärsuojat., jonka hinta on 22.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 22.90 € - 119.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko kyynärsuojat maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Kyynärsuojat-kategorian tuotteet saat hintaan 22.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 119.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 43 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat kyynärsuojat?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CCM Jetspeed FT4 Pro Kyynärsuojat SR, CCM Jetspeed FT485 Kyynärsuojat JR ja Bauer X-series Sr Kyynärsuoja sekä suosituin merkki on CCM.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.