Sisältöön
Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 % Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSET • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Polvisuojat jääkiekkoon
 • Merkki
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (48)
  48 / 48 tuotetta

  Polvisuojat jääkiekkoon kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Polvisuojat jääkiekkoon ja muut Jääkiekkosuojat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Polvisuojat jääkiekkoon verkkokaupassamme ovat Bauer X-series Int Säärisuoja - polvisuojat, CCM Jetspeed FT4 Säärisuojat SR - polvisuojat ja CCM Jetspeed FT485 Säärisuojat JR - polvisuojat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Bauer.

  Edullisin tuote kategoriassa on CCM Jetspeed SG 350 Yth - polvisuojat, jonka hinta on 29.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 29.90 € - 169.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko polvisuojat jääkiekkoon maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Polvisuojat jääkiekkoon-kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 169.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 40 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat polvisuojat jääkiekkoon?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bauer X-series Int Säärisuoja - polvisuojat, CCM Jetspeed FT4 Säärisuojat SR - polvisuojat ja CCM Jetspeed FT485 Säärisuojat JR - polvisuojat sekä suosituin merkki on Bauer.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.