Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Polvisuojat jääkiekkoon
 • Kohderyhmä
 • Merkki
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (60)
  60 / 60 tuotetta

  Polvisuojat jääkiekkoon kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Polvisuojat jääkiekkoon-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Bauer Vapor 3X LE Sr Säärisuoja. - polvisuojat, Bauer Vapor 3X LE Int Säärisuoja. - polvisuojat ja Bauer Vapor 3X LE Jr Säärisuoja. - polvisuojat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Bauer.

  Edullisin tuote kategoriassa on CCM Jetspeed SG 350 Yth - polvisuojat, jonka hinta on 29.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 29.90 € - 199.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko polvisuojat jääkiekkoon -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat polvisuojat jääkiekkoon -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 199.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 60 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat polvisuojat jääkiekkoon -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bauer Vapor 3X LE Sr Säärisuoja. - polvisuojat, Bauer Vapor 3X LE Int Säärisuoja. - polvisuojat ja Bauer Vapor 3X LE Jr Säärisuoja. - polvisuojat sekä suosituin merkki on Bauer.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.