Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Polvisuojat jääkiekkoon kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Polvisuojat jääkiekkoon-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Bauer Supreme Ignite Pro+ Jr - polvisuojat, CCM SP Jetspeed FT6 Jr - polvisuojat ja CCM SG Next Jr - polvisuojat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Bauer.

Edullisin tuote kategoriassa on Bauer X-series Yth Säärisuoja - polvisuojat, jonka hinta on 32.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 37.00 € - 199.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko polvisuojat jääkiekkoon -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat polvisuojat jääkiekkoon -kategorian tuotteet saat hintaan 32.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 199.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 51 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat polvisuojat jääkiekkoon -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bauer Supreme Ignite Pro+ Jr - polvisuojat, CCM SP Jetspeed FT6 Jr - polvisuojat ja CCM SG Next Jr - polvisuojat sekä suosituin merkki on Bauer.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.