Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Polvisuojat jääkiekkoon kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Polvisuojat jääkiekkoon-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat CCM SG Tacks AS-V PRO SR - polvisuojat, CCM SG Jetspeed FT6 Pro Jr - polvisuojat ja CCM SG Jetspeed FT6 Sr - polvisuojat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on CCM.

Edullisin tuote kategoriassa on CCM Jetspeed SG 350 Yth - polvisuojat, jonka hinta on 29.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 29.90 € - 199.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko polvisuojat jääkiekkoon -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat polvisuojat jääkiekkoon -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 199.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 68 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat polvisuojat jääkiekkoon -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CCM SG Tacks AS-V PRO SR - polvisuojat, CCM SG Jetspeed FT6 Pro Jr - polvisuojat ja CCM SG Jetspeed FT6 Sr - polvisuojat sekä suosituin merkki on CCM.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.