Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Jääkiekkotarvikkeet kategoriat

Jääkiekkotarvikkeet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Jääkiekkotarvikkeet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Toezz Bracer Viiltosuojaranneke, Bauer Fly-x Runner ja Proshart Bauer Prosharp NDT3 Synthetic Diamond. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Toezz.

Edullisin tuote kategoriassa on CCM PVC varusteippi, jonka hinta on 2.50 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 4.20 € - 299.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko jääkiekkotarvikkeet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat jääkiekkotarvikkeet -kategorian tuotteet saat hintaan 2.50 € ja hintavimmat ovat myynnissä 299.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 43 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat jääkiekkotarvikkeet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Toezz Bracer Viiltosuojaranneke, Bauer Fly-x Runner ja Proshart Bauer Prosharp NDT3 Synthetic Diamond sekä suosituin merkki on Toezz.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: jääkiekkotarvikkeet

4.33/5

Perustuu 3 arvosteluun