Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetJääkiekkotarvikkeet

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Jääkiekkotarvikkeet
 • Väri
 • Merkki
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (34)
  34 / 34 tuotetta

  Jääkiekkotarvikkeet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Jääkiekkotarvikkeet ja muut Jääkiekko-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Jääkiekkotarvikkeet verkkokaupassamme ovat CCM XS Iltti regular vaihtoiltti, CCM PRO-X7 leveät nauhat ja CCM Proline Teräsuoja Patentoitu. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on CCM.

  Edullisin tuote kategoriassa on CCM PVC varusteippi, jonka hinta on 2.50 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 3.90 € - 299.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko jääkiekkotarvikkeet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Jääkiekkotarvikkeet-kategorian tuotteet saat hintaan 2.50 € ja hintavimmat ovat myynnissä 299.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 37 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat jääkiekkotarvikkeet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CCM XS Iltti regular vaihtoiltti, CCM PRO-X7 leveät nauhat ja CCM Proline Teräsuoja Patentoitu sekä suosituin merkki on CCM.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: jääkiekkotarvikkeet

  4/5

  Perustuu 1 arvosteluun