Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Jääkiekkotarvikkeet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (35)
  35 / 35 tuotetta

  Jääkiekkotarvikkeet kategoriat

  Jääkiekkotarvikkeet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Jääkiekkotarvikkeet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat CCM STEP Steel XS vaihtoterä pari, Bauer TUUK LS PULSE EDGE TERÄMETALLI ja CCM STEP Blacksteel XS vaihtoterä pari. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on CCM.

  Edullisin tuote kategoriassa on CCM PVC varusteippi, jonka hinta on 2.50 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 4.20 € - 199.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko jääkiekkotarvikkeet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat jääkiekkotarvikkeet -kategorian tuotteet saat hintaan 2.50 € ja hintavimmat ovat myynnissä 199.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 35 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat jääkiekkotarvikkeet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CCM STEP Steel XS vaihtoterä pari, Bauer TUUK LS PULSE EDGE TERÄMETALLI ja CCM STEP Blacksteel XS vaihtoterä pari sekä suosituin merkki on CCM.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: jääkiekkotarvikkeet

  5/5

  Perustuu 1 arvosteluun