Sisältöön
Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 % Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSET • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Kiekot
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (3)
  3 / 3 tuotetta
  1 väri
  CCM
  Kiekko Jr
  2.20 €
  1 väri
  CCM
  Kiekko Sr
  2.20 €
  1 väri
  CCM
  Light kiekko
  3.20 €

  Kiekot kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Kiekot ja muut Jääkiekkotarvikkeet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Kiekot verkkokaupassamme ovat CCM Kiekko Jr, CCM Kiekko Sr ja CCM Light kiekko. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on CCM.

  Edullisin tuote kategoriassa on CCM Kiekko Jr, jonka hinta on 2.20 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 2.20 € - 3.20 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko kiekot maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Kiekot-kategorian tuotteet saat hintaan 2.20 € ja hintavimmat ovat myynnissä 3.20 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat kiekot?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CCM Kiekko Jr, CCM Kiekko Sr ja CCM Light kiekko sekä suosituin merkki on CCM.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: kiekot

  5/5

  Perustuu 1 arvosteluun