Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Kiekot kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Kiekot-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat CCM Kiekko Jr, CCM Kiekko Sr ja CCM Light kiekko. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on CCM.

Edullisin tuote kategoriassa on CCM Kiekko Jr, jonka hinta on 2.20 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 2.20 € - 3.20 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko kiekot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat kiekot -kategorian tuotteet saat hintaan 2.20 € ja hintavimmat ovat myynnissä 3.20 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat kiekot -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CCM Kiekko Jr, CCM Kiekko Sr ja CCM Light kiekko sekä suosituin merkki on CCM.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: kiekot

5/5

Perustuu 1 arvosteluun