Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Luistimen terät ja kotelot kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Luistimen terät ja kotelot-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Bauer Fly-x Runner, CCM STEP Steel XS vaihtoterä pari ja Bauer Powerfly Holder. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Bauer.

Edullisin tuote kategoriassa on Bauer Player Steel Sleeve Teräpussi, jonka hinta on 14.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 39.90 € - 199.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko luistimen terät ja kotelot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat luistimen terät ja kotelot -kategorian tuotteet saat hintaan 14.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 199.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 15 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat luistimen terät ja kotelot -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bauer Fly-x Runner, CCM STEP Steel XS vaihtoterä pari ja Bauer Powerfly Holder sekä suosituin merkki on Bauer.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.