Sisältöön
Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 % Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSET • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Luistimen terät ja kotelot
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (10)
  10 / 10 tuotetta

  Luistimen terät ja kotelot kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Luistimen terät ja kotelot ja muut Jääkiekkotarvikkeet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Luistimen terät ja kotelot verkkokaupassamme ovat Bauer TUUK LS3 Edge Sr irtoterät pari, CCM Speedblade XS holder terämuovi ja CCM XS Runner stainless vaihtoterä. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Bauer.

  Edullisin tuote kategoriassa on CCM Speedblade XS holder terämuovi, jonka hinta on 39.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 59.90 € - 199.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko luistimen terät ja kotelot maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Luistimen terät ja kotelot-kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 199.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 8 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat luistimen terät ja kotelot?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bauer TUUK LS3 Edge Sr irtoterät pari, CCM Speedblade XS holder terämuovi ja CCM XS Runner stainless vaihtoterä sekä suosituin merkki on Bauer.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.