Sisältöön
Viheltäen menee alkaa keskiviikkona!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia keskiviikosta alkaen! Tutustu tarjouksiin

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Teipit ja erkat
 • Kohderyhmä
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (4)
  4 / 4 tuotetta

  Teipit ja erkat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Teipit ja erkat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat CCM PVC varusteippi, CCM Mailanauha 25X20mm - teippi ja CCM Mailanauha 36mm x 25m - teippi. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on CCM.

  Edullisin tuote kategoriassa on CCM PVC varusteippi, jonka hinta on 2.50 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 4.20 € - 9.50 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko teipit ja erkat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat teipit ja erkat -kategorian tuotteet saat hintaan 2.50 € ja hintavimmat ovat myynnissä 9.50 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat teipit ja erkat -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CCM PVC varusteippi, CCM Mailanauha 25X20mm - teippi ja CCM Mailanauha 36mm x 25m - teippi sekä suosituin merkki on CCM.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.