Sisältöön

Teipit ja erkat kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Teipit ja erkat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Bauer Helmet Numbers - teippi, CCM PVC varusteippi ja CCM Team mailanauha 72kpl 24X25mm - teippi. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Bauer.

Edullisin tuote kategoriassa on CCM PVC varusteippi, jonka hinta on 2.50 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 4.20 € - 299.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko teipit ja erkat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat teipit ja erkat -kategorian tuotteet saat hintaan 2.50 € ja hintavimmat ovat myynnissä 299.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat teipit ja erkat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bauer Helmet Numbers - teippi, CCM PVC varusteippi ja CCM Team mailanauha 72kpl 24X25mm - teippi sekä suosituin merkki on Bauer.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.