Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Maalivahdin luistimet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Maalivahdin luistimet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Bauer GSX INT D - maalivahdin luistimet, CCM Supertacks 9380 Sr D maalivahdin luistimet ja CCM SKG Eflex 6.5 Jr Regular - maalivahdin luistimet. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Bauer.

Edullisin tuote kategoriassa on CCM SKG Eflex 6.5 Jr Regular - maalivahdin luistimet, jonka hinta on 189.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 189.90 € - 979.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko maalivahdin luistimet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat maalivahdin luistimet -kategorian tuotteet saat hintaan 189.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 979.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 16 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat maalivahdin luistimet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bauer GSX INT D - maalivahdin luistimet, CCM Supertacks 9380 Sr D maalivahdin luistimet ja CCM SKG Eflex 6.5 Jr Regular - maalivahdin luistimet sekä suosituin merkki on Bauer.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.