Sisältöön
Kesäale käynnissä! Huippumerkkejä jopa -50 ... Kesäale on käynnissä! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSET • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Maalivahdin luistimet
 • Merkki
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (10)
  10 / 10 tuotetta

  Maalivahdin luistimet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Maalivahdin luistimet ja muut Maalivahdin varusteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Maalivahdin luistimet verkkokaupassamme ovat Bauer Vapor X2.7 Goal Jr EE mv-luistin - maalivahdin luistimet, Bauer Vapor 2X Pro Goal Sr EE mv-luistin - maalivahdin luistimet ja Bauer Vapor X2.9 Goal Sr EE mv-luistin - maalivahdin luistimet. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Bauer.

  Edullisin tuote kategoriassa on Bauer Vapor X2.7 Goal Jr EE mv-luistin - maalivahdin luistimet, jonka hinta on 179.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 199.00 € - 829.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko maalivahdin luistimet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Maalivahdin luistimet-kategorian tuotteet saat hintaan 179.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 829.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 8 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat maalivahdin luistimet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bauer Vapor X2.7 Goal Jr EE mv-luistin - maalivahdin luistimet, Bauer Vapor 2X Pro Goal Sr EE mv-luistin - maalivahdin luistimet ja Bauer Vapor X2.9 Goal Sr EE mv-luistin - maalivahdin luistimet sekä suosituin merkki on Bauer.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.