Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Maalivahdin luistimet
 • Kohderyhmä
 • Merkki
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (9)
  9 / 9 tuotetta

  Maalivahdin luistimet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Maalivahdin luistimet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat CCM Supertacks 9380 Sr D maalivahdin luistimet, CCM Supertacks 9370 Sr D luistimet - maalivahdin luistimet ja CCM Supertacks 9370 Int/Jr D maalivahdin luistimet. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on CCM.

  Edullisin tuote kategoriassa on Bauer GSX maalivahdinluistimet JR EE - maalivahdin luistimet, jonka hinta on 169.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 199.00 € - 849.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko maalivahdin luistimet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat maalivahdin luistimet -kategorian tuotteet saat hintaan 169.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 849.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat maalivahdin luistimet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CCM Supertacks 9380 Sr D maalivahdin luistimet, CCM Supertacks 9370 Sr D luistimet - maalivahdin luistimet ja CCM Supertacks 9370 Int/Jr D maalivahdin luistimet sekä suosituin merkki on CCM.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.