Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Maalivahdin maskit ja kypärät kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Maalivahdin maskit ja kypärät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Bauer Goalie Sr mv-kurkkusuoja - maalivahdin kaulasuoja, Bauer Goalie Jr mv-kurkkusuoja - maalivahdin kaulasuoja ja Bauer 940 Goal Mask Sr - maalivahdin maski. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Bauer.

Edullisin tuote kategoriassa on CCM 900 TCG Jr mv-kaulasuoja - maalivahdin kaulasuoja, jonka hinta on 49.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 54.90 € - 1099.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko maalivahdin maskit ja kypärät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat maalivahdin maskit ja kypärät -kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 1099.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 11 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat maalivahdin maskit ja kypärät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bauer Goalie Sr mv-kurkkusuoja - maalivahdin kaulasuoja, Bauer Goalie Jr mv-kurkkusuoja - maalivahdin kaulasuoja ja Bauer 940 Goal Mask Sr - maalivahdin maski sekä suosituin merkki on Bauer.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.