Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Maalivahdin maskit ja kypärät
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (15)
  15 / 15 tuotetta

  Maalivahdin maskit ja kypärät kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Maalivahdin maskit ja kypärät ja muut Maalivahdin varusteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Maalivahdin maskit ja kypärät verkkokaupassamme ovat Bauer 930 Yth mv-maski - maalivahdin maski, CCM 900 TCG Sr mv-kaulasuoja - maalivahdin kaulasuoja ja Bauer Pro Certified Neck guard Sr - maalivahdin kaulasuoja. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Bauer.

  Edullisin tuote kategoriassa on Bauer Goalie Sr mv-kurkkusuoja - maalivahdin kaulasuoja, jonka hinta on 44.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 44.90 € - 199.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko maalivahdin maskit ja kypärät maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Maalivahdin maskit ja kypärät-kategorian tuotteet saat hintaan 44.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 199.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 13 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat maalivahdin maskit ja kypärät?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bauer 930 Yth mv-maski - maalivahdin maski, CCM 900 TCG Sr mv-kaulasuoja - maalivahdin kaulasuoja ja Bauer Pro Certified Neck guard Sr - maalivahdin kaulasuoja sekä suosituin merkki on Bauer.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.