Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Maalivahdin maskit ja kypärät kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Maalivahdin maskit ja kypärät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Bauer Goalie Sr mv-kurkkusuoja - maalivahdin kaulasuoja, Bauer Goalie Jr mv-kurkkusuoja - maalivahdin kaulasuoja ja CCM TCG Sr mv-kaulasuoja - maalivahdin kaulasuoja. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Bauer.

Edullisin tuote kategoriassa on Bauer Elite Clavicle Protector Sr - maalivahdin kaulasuoja, jonka hinta on 54.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 59.90 € - 1099.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko maalivahdin maskit ja kypärät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat maalivahdin maskit ja kypärät -kategorian tuotteet saat hintaan 54.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 1099.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 13 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat maalivahdin maskit ja kypärät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bauer Goalie Sr mv-kurkkusuoja - maalivahdin kaulasuoja, Bauer Goalie Jr mv-kurkkusuoja - maalivahdin kaulasuoja ja CCM TCG Sr mv-kaulasuoja - maalivahdin kaulasuoja sekä suosituin merkki on Bauer.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.