Sisältöön
Vielä ehdit! Viheltäen Menee - katso tarjou... Vielä ehdit! Viheltäen Menee - katso tarjoukset!

Viheltäen menee on käynnissä!

Kevään kovimmat tarjoukset ovat tarjolla, kun Viheltäen menee valtaa Intersport-kaupat sekä verkon! Luvassa on huikeita diilejä joka päivä 9.–15.4.

Joka päivä uusia diilejä kauden ulkoiluun, vapaa-aikaan, treeniin ja juoksuun. Tutustu tarjoustuotteisiin jo ennakkoon ja viritä ostoslista valmiiksi – kohta viheltää!

KAIKKI TARJOUKSET

KATSO KUVASTOTARJOUKSETMaalivahdin patjat kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Maalivahdin patjat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Bauer Gsx Goal Pad Int - maalivahdin patjat, Bauer Gsx Goal Pad Jr - maalivahdin patjat ja Bauer Gsx Goal Pad Sr Mv-patjat. - maalivahdin patjat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Bauer.

Edullisin tuote kategoriassa on Bauer Gsx Goal Pad Jr - maalivahdin patjat, jonka hinta on 419.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 499.90 € - 2399.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko maalivahdin patjat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat maalivahdin patjat -kategorian tuotteet saat hintaan 419.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 2399.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat maalivahdin patjat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bauer Gsx Goal Pad Int - maalivahdin patjat, Bauer Gsx Goal Pad Jr - maalivahdin patjat ja Bauer Gsx Goal Pad Sr Mv-patjat. - maalivahdin patjat sekä suosituin merkki on Bauer.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.