Sisältöön
Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 % Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSET • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Maalivahdin patjat
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (7)
  7 / 7 tuotetta

  Maalivahdin patjat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Maalivahdin patjat ja muut Maalivahdin varusteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Maalivahdin patjat verkkokaupassamme ovat CCM GP EFLEX5 SR MV PATJAT - maalivahdin patjat, CCM GP EFLEX E5.9 INT MV PATJAT - maalivahdin patjat ja CCM GP EFLEX E5.9 SR MV PATJAT - maalivahdin patjat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on CCM.

  Edullisin tuote kategoriassa on Bauer GSX Prodigy GP Yth mv-patjat - maalivahdin patjat, jonka hinta on 159.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 349.00 € - 1849.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko maalivahdin patjat maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Maalivahdin patjat-kategorian tuotteet saat hintaan 159.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 1849.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 11 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat maalivahdin patjat?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CCM GP EFLEX5 SR MV PATJAT - maalivahdin patjat, CCM GP EFLEX E5.9 INT MV PATJAT - maalivahdin patjat ja CCM GP EFLEX E5.9 SR MV PATJAT - maalivahdin patjat sekä suosituin merkki on CCM.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.