Sisältöön
Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksis... Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kesään huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset

Nopsa lasten pyörät -20% – myös tarjoushinnoista!

Nyt kaikki Nopsa lasten pyörät (12",16",20") -20% lisäalennuksella. Alennuksen saat Plussa-kortilla sekä koodilla: NOPSA20

Nopsa lasten pyörätMaalivahdin patjat kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Maalivahdin patjat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat CCM Axis GP Sr - maalivahdin patjat, CCM Axis 1.9 GP Int - maalivahdin patjat ja Bauer GSX Prodigy GP Yth - maalivahdin patjat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on CCM.

Edullisin tuote kategoriassa on Bauer GSX Prodigy GP Yth - maalivahdin patjat, jonka hinta on 159.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 599.00 € - 2399.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko maalivahdin patjat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat maalivahdin patjat -kategorian tuotteet saat hintaan 159.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 2399.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat maalivahdin patjat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CCM Axis GP Sr - maalivahdin patjat, CCM Axis 1.9 GP Int - maalivahdin patjat ja Bauer GSX Prodigy GP Yth - maalivahdin patjat sekä suosituin merkki on CCM.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.