Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Maalivahdin suojat kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Maalivahdin suojat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Bauer Goalie Sr mv-kurkkusuoja - maalivahdin kaulasuoja, Bauer Elite Goal Pant Int - maalivahdin housut ja Bauer Elite GHP Sr mv-housut - maalivahdin housut. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Bauer.

Edullisin tuote kategoriassa on Bauer GSX Mv-säärisuoja Yth - maalivahdin polvisuojat, jonka hinta on 44.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 47.90 € - 2399.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko maalivahdin suojat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat maalivahdin suojat -kategorian tuotteet saat hintaan 44.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 2399.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 62 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat maalivahdin suojat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bauer Goalie Sr mv-kurkkusuoja - maalivahdin kaulasuoja, Bauer Elite Goal Pant Int - maalivahdin housut ja Bauer Elite GHP Sr mv-housut - maalivahdin housut sekä suosituin merkki on Bauer.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: maalivahdin suojat

5/5

Perustuu 2 arvosteluun