Sisältöön
Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosi... Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosikkisi!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet ja varusteet syksyyn! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Maalivahdin suojat
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (71)
  71 / 71 tuotetta

  kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät ja muut Maalivahdin suojat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Bauer Vapor HyperLite rintapanssari SR - maalivahdin rintapanssari, Bauer Elite Knee Guard Int - maalivahdin polvisuojat ja CCM AB EFLEX E5.5 JR MV RINTAPANSSARI - maalivahdin rintapanssari. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Bauer.

  Edullisin tuote kategoriassa on Bauer GSX Mv-säärisuoja Yth - maalivahdin polvisuojat, jonka hinta on 39.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 44.90 € - 1849.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat -kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 1849.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 71 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat ?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bauer Vapor HyperLite rintapanssari SR - maalivahdin rintapanssari, Bauer Elite Knee Guard Int - maalivahdin polvisuojat ja CCM AB EFLEX E5.5 JR MV RINTAPANSSARI - maalivahdin rintapanssari sekä suosituin merkki on Bauer.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: maalivahdin suojat

  5/5

  Perustuu 1 arvosteluun