Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Maalivahdin suojat kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Maalivahdin suojat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Bauer Vapor Hyperlite 2 Goal Pad Sr - maalivahdin patjat, Bauer Vapor X5 Pro Sr Blocker - maalivahdin kilpi ja Bauer Goalie Sr mv-kurkkusuoja - maalivahdin kaulasuoja. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Bauer.

Edullisin tuote kategoriassa on Bauer Elite Goal Jock Jr - maalivahdin alasuoja, jonka hinta on 47.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 54.90 € - 2399.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko maalivahdin suojat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat maalivahdin suojat -kategorian tuotteet saat hintaan 47.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 2399.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 68 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat maalivahdin suojat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bauer Vapor Hyperlite 2 Goal Pad Sr - maalivahdin patjat, Bauer Vapor X5 Pro Sr Blocker - maalivahdin kilpi ja Bauer Goalie Sr mv-kurkkusuoja - maalivahdin kaulasuoja sekä suosituin merkki on Bauer.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.