Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetVaatteet jääkiekkoon

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Vaatteet jääkiekkoon
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (78)
  78 / 78 tuotetta

  Vaatteet jääkiekkoon kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Vaatteet jääkiekkoon ja muut Jääkiekko-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Vaatteet jääkiekkoon verkkokaupassamme ovat CCM 5000 Sr harjoituspaita, Bauer Vapor pitkä luistinsukka ja Bauer Supreme pitkä luistinsukka. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on CCM.

  Edullisin tuote kategoriassa on Warrior Core Skate Sr luistinsukka, jonka hinta on 9.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 9.90 € - 99.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko vaatteet jääkiekkoon maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Vaatteet jääkiekkoon-kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 99.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 57 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat vaatteet jääkiekkoon?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CCM 5000 Sr harjoituspaita, Bauer Vapor pitkä luistinsukka ja Bauer Supreme pitkä luistinsukka sekä suosituin merkki on CCM.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: vaatteet jääkiekkoon

  4.42/5

  Perustuu 12 arvosteluun