Sisältöön
Superstartti kevääseen alkoi! Katso tarjouk... Superstartti kevääseen alkoi! Katso tarjoukset

Superstartti kevääseen Intersportissa!

Verkkokauppa ja kaupat ovat nyt täynnä huippulöytöjä kevääseen.

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita valikoimamme myydyimmiltä merkeiltä.

Suuntaa ostoksille ja nappaa parhaat päältä alkavaan sesonkiin.

  

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 5.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Vaatteet jääkiekkoon kategoriat

Vaatteet jääkiekkoon kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Vaatteet jääkiekkoon-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Halti Avion Set M, Craft Core Dry Baselayer Set M ja Craft Core Dry Baselayer Set Jr. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Halti.

Edullisin tuote kategoriassa on Fat Pipe Ace Päähikinauha., jonka hinta on 12.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 14.90 € - 149.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko vaatteet jääkiekkoon -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat vaatteet jääkiekkoon -kategorian tuotteet saat hintaan 12.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 149.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 57 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat vaatteet jääkiekkoon -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Avion Set M, Craft Core Dry Baselayer Set M ja Craft Core Dry Baselayer Set Jr sekä suosituin merkki on Halti.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: vaatteet jääkiekkoon

4.38/5

Perustuu 215 arvosteluun