Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Vaatteet jääkiekkoon
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (78)
  78 / 78 tuotetta

  Vaatteet jääkiekkoon kategoriat

  Vaatteet jääkiekkoon kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Vaatteet jääkiekkoon-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Under Armour HG Armour Leggings M, Under Armour Hg Armour Comp Ls M ja Under Armour HG Armour Comp Ss M. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Under Armour.

  Edullisin tuote kategoriassa on Bauer Reversible kasvomaski, jonka hinta on 9.95 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 11.90 € - 99.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko vaatteet jääkiekkoon -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat vaatteet jääkiekkoon -kategorian tuotteet saat hintaan 9.95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 99.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 78 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat vaatteet jääkiekkoon -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Under Armour HG Armour Leggings M, Under Armour Hg Armour Comp Ls M ja Under Armour HG Armour Comp Ss M sekä suosituin merkki on Under Armour.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: vaatteet jääkiekkoon

  4.4/5

  Perustuu 30 arvosteluun