Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Alusasut jääkiekkoon
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (43)
  43 / 43 tuotetta

  Alusasut jääkiekkoon kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Alusasut jääkiekkoon-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Under Armour Hg Armour Comp Ls M - aluspaita, Under Armour HG Armour Leggings M - pitkät alushousut ja Under Armour HG Armour Comp Ss M - aluspaita. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Under Armour.

  Edullisin tuote kategoriassa on Bauer Basics LS top Yth aluspaita., jonka hinta on 19.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 19.90 € - 79.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko alusasut jääkiekkoon -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat alusasut jääkiekkoon -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 79.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 43 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat alusasut jääkiekkoon -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Under Armour Hg Armour Comp Ls M - aluspaita, Under Armour HG Armour Leggings M - pitkät alushousut ja Under Armour HG Armour Comp Ss M - aluspaita sekä suosituin merkki on Under Armour.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: alusasut jääkiekkoon

  4.53/5

  Perustuu 15 arvosteluun