Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetAlusasut jääkiekkoon

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Alusasut jääkiekkoon
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (41)
  41 / 41 tuotetta

  Alusasut jääkiekkoon kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Alusasut jääkiekkoon ja muut Vaatteet jääkiekkoon-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Alusasut jääkiekkoon verkkokaupassamme ovat Bauer Core 1 Jock Sr Shortsi Alasuojalla - alushousut, CCM U-Wear SR - aluskerrasto ja CCM U-Wear Jr - aluskerrasto. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Bauer.

  Edullisin tuote kategoriassa on Bauer Basics LS top Yth aluspaita., jonka hinta on 19.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 19.90 € - 69.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko alusasut jääkiekkoon maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Alusasut jääkiekkoon-kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 69.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 29 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat alusasut jääkiekkoon?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bauer Core 1 Jock Sr Shortsi Alasuojalla - alushousut, CCM U-Wear SR - aluskerrasto ja CCM U-Wear Jr - aluskerrasto sekä suosituin merkki on Bauer.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: alusasut jääkiekkoon

  4/5

  Perustuu 2 arvosteluun