Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Alusasut jääkiekkoon kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Alusasut jääkiekkoon-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Under Armour HG Armour Shorts M - alushousut, Under Armour HG Armour Leggings M - pitkät alushousut ja Under Armour HG Armour Comp Ss M - aluspaita. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Under Armour.

Edullisin tuote kategoriassa on Bauer Basics LS top Yth aluspaita., jonka hinta on 19.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 19.90 € - 109.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko alusasut jääkiekkoon -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat alusasut jääkiekkoon -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 109.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 45 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat alusasut jääkiekkoon -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Under Armour HG Armour Shorts M - alushousut, Under Armour HG Armour Leggings M - pitkät alushousut ja Under Armour HG Armour Comp Ss M - aluspaita sekä suosituin merkki on Under Armour.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: alusasut jääkiekkoon

4.6/5

Perustuu 15 arvosteluun