Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Jääkiekkopaidat kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Jääkiekkopaidat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat CCM 5000 Sr harjoituspaita, CCM 5000 Jr harjoituspaita ja Bauer Flex Practice Jersey Sr Harjoituspaita.. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on CCM.

Edullisin tuote kategoriassa on Under Armour Jr Hg Armour Ls., jonka hinta on 19.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 19.90 € - 24.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko jääkiekkopaidat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat jääkiekkopaidat -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 24.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat jääkiekkopaidat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CCM 5000 Sr harjoituspaita, CCM 5000 Jr harjoituspaita ja Bauer Flex Practice Jersey Sr Harjoituspaita. sekä suosituin merkki on CCM.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: jääkiekkopaidat

3.5/5

Perustuu 2 arvosteluun