Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Luistinsukat kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Luistinsukat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat CCM Basic Sock Luistinsukka SR, CCM 6000 Edge Sr sukka - luistinsukka ja CCM 6000 Edge Jr sukka - luistinsukka. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on CCM.

Edullisin tuote kategoriassa on Bauer Essential Low luistinsukka, jonka hinta on 11.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 12.90 € - 49.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko luistinsukat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat luistinsukat -kategorian tuotteet saat hintaan 11.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 49.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 13 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat luistinsukat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CCM Basic Sock Luistinsukka SR, CCM 6000 Edge Sr sukka - luistinsukka ja CCM 6000 Edge Jr sukka - luistinsukka sekä suosituin merkki on CCM.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: luistinsukat

4.75/5

Perustuu 4 arvosteluun