Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Luistinsukat
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (12)
  12 / 12 tuotetta

  Luistinsukat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Luistinsukat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat CCM Basic Sock Luistinsukka SR, CCM 6000 Edge Sr sukka - luistinsukka ja CCM 6000 Edge Jr sukka - luistinsukka. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on CCM.

  Edullisin tuote kategoriassa on Bauer Essential Low luistinsukka, jonka hinta on 11.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 12.90 € - 49.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko luistinsukat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat luistinsukat -kategorian tuotteet saat hintaan 11.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 49.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 12 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat luistinsukat -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CCM Basic Sock Luistinsukka SR, CCM 6000 Edge Sr sukka - luistinsukka ja CCM 6000 Edge Jr sukka - luistinsukka sekä suosituin merkki on CCM.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: luistinsukat

  4.75/5

  Perustuu 4 arvosteluun