Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Pelipaidat ja fanituotteet
 • Kohderyhmä
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (1)
  1 / 1 tuotetta

  Pelipaidat ja fanituotteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Pelipaidat ja fanituotteet ja muut Vaatteet jääkiekkoon-kategorian tuotteet. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Warrior.

  Edullisin tuote kategoriassa on Warrior Leijonat Fanipaita Toddler, jonka hinta on 59.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko pelipaidat ja fanituotteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Pelipaidat ja fanituotteet-kategorian tuotteet saat hintaan 59.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 99.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 2 tuotetta.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.