Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Futsalkengät

Futsalkengät kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Futsalkengät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat adidas Super Sala 2 Indoor Boots Jr - nuorten futsalkengät, adidas Top Sala Competition Indoor Boots - futsalkengät ja Nike Jr Zoom Vapor 15 Academy Ic - nuorten futsalkengät. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on adidas.

Edullisin tuote kategoriassa on adidas X Speedportal.4 In J. - nuorten futsalkengät, jonka hinta on 30.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 34.90 € - 65.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko futsalkengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat futsalkengät -kategorian tuotteet saat hintaan 30.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 65.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat futsalkengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Super Sala 2 Indoor Boots Jr - nuorten futsalkengät, adidas Top Sala Competition Indoor Boots - futsalkengät ja Nike Jr Zoom Vapor 15 Academy Ic - nuorten futsalkengät sekä suosituin merkki on adidas.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.