Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

Futsalkengät

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Futsalkengät
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (4)
  4 / 4 tuotetta

  Futsalkengät kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Futsalkengät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Nike Jr Vapor 15 Club IC. - nuorten futsalkengät, adidas Super Sala Jr - nuorten futsalkengät ja Nike Merc Zoom Vapor 15 Acdm Ic - futsalkengät. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Nike.

  Edullisin tuote kategoriassa on adidas Super Sala Jr - nuorten futsalkengät, jonka hinta on 49.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 54.90 € - 92.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko futsalkengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat futsalkengät -kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 92.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat futsalkengät -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Nike Jr Vapor 15 Club IC. - nuorten futsalkengät, adidas Super Sala Jr - nuorten futsalkengät ja Nike Merc Zoom Vapor 15 Acdm Ic - futsalkengät sekä suosituin merkki on Nike.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.