Sisältöön
Black Friday! Hyödynnä 20% lisäale vaatteis... Black Friday! Hyödynnä 20% lisäale vaatteista koodilla: BF20 keskiviikosta maanantaihin!
Hyödynnä Black Friday tarjoukset!


Mustan viikon huipputarjoukset valtaavat Intersport-kaupat ja verkon keskiviikosta maanantaihin! 

Lisäksi saat 20 % lisäalennuksen kaikista vaatteista – myös tarjoushinnoista.

Toimi siis nopeasti ja kotiuta suosikkivaatteesi alehinnoin.

Verkkokaupassa saat alennuksen koodilla: BF20. Kaupoissa alennus lasketaan kassalla.

 

TUTUSTU BLACK FRIDAY - TARJOUKSIIN

 

*Etu on voimassa kaupoissa ja verkossa 23.-28.11.2022. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.Futsalkengät

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Futsalkengät
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (6)
  6 / 6 tuotetta

  Futsalkengät kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Futsalkengät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Nike Jr Zoom Vapor 15 Academy Ic - nuorten futsalkengät, Nike Mercurial Vapor 15 Club Ic Ind - futsalkengät ja Nike Merc Zoom Vapor 15 Acdm Ic - futsalkengät. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Nike.

  Edullisin tuote kategoriassa on Nike Mercurial Vapor 13 Club IC Jr - nuorten futsalkengät, jonka hinta on 44.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 49.90 € - 92.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko futsalkengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat futsalkengät -kategorian tuotteet saat hintaan 44.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 92.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat futsalkengät -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Nike Jr Zoom Vapor 15 Academy Ic - nuorten futsalkengät, Nike Mercurial Vapor 15 Club Ic Ind - futsalkengät ja Nike Merc Zoom Vapor 15 Acdm Ic - futsalkengät sekä suosituin merkki on Nike.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.