Sisältöön
Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 % Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSET • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Pohjalliset
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet

  Antamillasi hakuehdoilla ei löytynyt yhtään tuotetta

  Pohjalliset kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Pohjalliset ja muut Jalkapallokengät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Pohjalliset verkkokaupassamme ovat FootBalance QuickFit Yellow (Narrow Mid-High) - pohjalliset, FootBalance QUICKFIT CONTROL - pohjalliset ja FootBalance 100% CONTROL (yksilöllinen) - pohjalliset. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on FootBalance.

  Edullisin tuote kategoriassa on FootBalance QuickFit Yellow (Narrow Mid-High) - pohjalliset, jonka hinta on 39.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 49.90 € - 74.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko pohjalliset maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Pohjalliset-kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 74.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat pohjalliset?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat FootBalance QuickFit Yellow (Narrow Mid-High) - pohjalliset, FootBalance QUICKFIT CONTROL - pohjalliset ja FootBalance 100% CONTROL (yksilöllinen) - pohjalliset sekä suosituin merkki on FootBalance.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: pohjalliset

  4/5

  Perustuu 2 arvosteluun