Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Jalkapallot
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (39)
  39 / 39 tuotetta
  1 väri
  adidas
  Al Rihla Training - jalkapallo
  30,00 €
  24,90 €
  30 pv alin hinta: 24,90 €
  1 väri
  adidas
  Al Rihla League Box - jalkapallo
  38,00 €
  29,90 €
  30 pv alin hinta: 29,90 €
  1 väri
  adidas
  Al Rihla Pro - jalkapallo
  160,00 €
  129,00 €
  30 pv alin hinta: 129,00 €
  1 väri
  adidas
  UCL League Istanbul Football - jalkapallo
  38,00 €
  29,90 €
  30 pv alin hinta: 29,90 €
  1 väri
  adidas
  UCL Club Istanbul Football - jalkapallo
  25,00 €
  19,90 €
  30 pv alin hinta: 19,90 €
  1 väri
  adidas
  Al Rihla Mini - tekniikkapallo
  18,00 €
  14,90 €
  30 pv alin hinta: 14,90 €
   
  adidas
  Al Rihla League - jalkapallo
  38,00 €
  29,90 €
  30 pv alin hinta: 29,90 €

  Jalkapallot

  Jalkapallo on perinteikäs laji, jossa ratkaisevat pelaajan ketterä fysiikka, hyvä aerobinen kunto ja hyvät tiimitaidot. Turvallisuuden vuoksi pelaaja tarvitsee asianmukaiset jalkapallokengät, jalkapallovaatteet, jalkapallosuojat ja muut jalkapallotarvikkeet. Jalkapallon olennaisin varuste on kuitenkin pyöreä ja napakka peliväline –  jalkapallo. Panosta laadukkaaseen palloon, sillä huonolla pelivälineellä potkiessa turhautuu niin aloitteleva palloilija kuin taitavinkin maalitykki.

  Jalkapallon virallisten sääntöjen mukaan pelissä käytettävän pallon on oltava pyöreä, valmistettu sopivasta materiaalista ja ilmalla täytetty. Oikeaoppinen jalkapallo on ympärysmitaltaan 68-70 senttimetriä, painoltaan 410–450 grammaa ja paineeltaan 0,6–1,1 ilmakehää. Vaikka jalkapallon on oltava standardien mukainen, palloista löytyy kuitenkin erilaisia vaihtoehtoja aikuisille pelaajille ja junioreille. Pallojen kokoja kuvataan numeroilla: perinteinen, aikuisille tarkoitettu harjoitus- tai pelipallo on kooltaan yleensä 5. Junioreiden peleissä pelataan pienemmällä pallolla, joka on kooltaan 3 tai 4. 

  Myös jalkapallojen materiaaleissa on eroja, jonka vuoksi ne soveltuvat tietyille alustoille. Jos etsit jalkapalloa monipuoliseen ulkona ja sisällä pelaamiseen, kannattaa valita mattapintainen ja napakka jalkapallo, joka toimii niin nurmella, tekonurmella kuin hiekallakin. Saatavilla on myös erityisesti futsaliin ja sisäkentille tarkoitettuja jalkapalloja. Myös jalkapallojen lämmön- ja säänkestävyydessä on eroja. Mikäli pelaat vuoden ympäri viileämmissäkin olosuhteissa, kannattaa valita vedenpitävä jalkapallo, joka ei kovetu kylmälläkään säällä.

  Suuresta jalkapallovalikoimastamme löydät parhaat jalkapallot sekä aikuisille että lapsille. Saatavilla on niin ulko- kuin sisäkäyttöönkin soveltuvia palloja ja sekä erilaisilla materiaaleilla varusteltuja palloja. Valikoimastamme löydät myös kansainväliset testivoittaja-jalkapallot, joiden avulla saat täydellisen kosketuksen palloon ja takaat parhaan mahdollisen suorituksen. Valikoimasta löydät jalkapallot parhailta merkeiltä kuten Nike, adidas, Pro Touch ja Select. Jos tarvitset apua itsellesi sopivan jalkapallon valinnassa, asiantuntevat myyjämme ovat apunasi. Kun olet löytänyt sopivan pelivälineen, tutustu myös jalkapallovaatteisiin, jalkapallokenkiin, säärisuojiin ja muihin jalkapallovarusteisiin.

  Paljonko jalkapallot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat jalkapallot -kategorian tuotteet saat hintaan 7.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 160.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 39 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat jalkapallot -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Al Rihla Training - jalkapallo, adidas Al Rihla League Box - jalkapallo ja adidas Al Rihla Pro - jalkapallo sekä suosituin merkki on adidas.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: jalkapallot

  4.45/5

  Perustuu 11 arvosteluun