Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetJalkapallovaatteet

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Jalkapallovaatteet
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (50)
  50 / 50 tuotetta

  Jalkapallovaatteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Jalkapallovaatteet ja muut Jalkapallo-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Jalkapallovaatteet verkkokaupassamme ovat adidas Tiro 21 Track Pant Jr, adidas Tiro 21 Track Pant ja adidas Tiro 21 Track Pant W. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on adidas.

  Edullisin tuote kategoriassa on Pro Touch Force 30 BG, jonka hinta on 9.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 14.90 € - 99.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko jalkapallovaatteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Jalkapallovaatteet-kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 99.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 43 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat jalkapallovaatteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Tiro 21 Track Pant Jr, adidas Tiro 21 Track Pant ja adidas Tiro 21 Track Pant W sekä suosituin merkki on adidas.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: jalkapallovaatteet

  4.14/5

  Perustuu 29 arvosteluun