Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Jalkapallovaatteet kategoriat

Jalkapallovaatteet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Jalkapallovaatteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat adidas Tiro 21 Track Pant, Nike Elastic Headbands 3 Pk ja Nike M PSG Dry-fit Stadium Jersey. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on adidas.

Edullisin tuote kategoriassa on Pro Touch Force 30 BG, jonka hinta on 12.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 18.00 € - 135.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko jalkapallovaatteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat jalkapallovaatteet -kategorian tuotteet saat hintaan 12.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 135.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 51 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat jalkapallovaatteet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Tiro 21 Track Pant, Nike Elastic Headbands 3 Pk ja Nike M PSG Dry-fit Stadium Jersey sekä suosituin merkki on adidas.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: jalkapallovaatteet

4.25/5

Perustuu 32 arvosteluun