Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Jalkapallovaatteet kategoriat

Jalkapallovaatteet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Jalkapallovaatteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat adidas Tiro 23 Club Training Tracksuit Bottoms Jr, adidas Tiro 23 Club Training Tracksuit Bottoms M ja Soxpro Grippisukka Classic. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on adidas.

Edullisin tuote kategoriassa on Fat Pipe Ace Päähikinauha., jonka hinta on 12.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 19.90 € - 105.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko jalkapallovaatteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat jalkapallovaatteet -kategorian tuotteet saat hintaan 12.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 105.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 70 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat jalkapallovaatteet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Tiro 23 Club Training Tracksuit Bottoms Jr, adidas Tiro 23 Club Training Tracksuit Bottoms M ja Soxpro Grippisukka Classic sekä suosituin merkki on adidas.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: jalkapallovaatteet

4.25/5

Perustuu 36 arvosteluun