Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Jalkapallovaatteet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (46)
  46 / 46 tuotetta

  Jalkapallovaatteet kategoriat

  Jalkapallovaatteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Jalkapallovaatteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat adidas Tiro 21 Track Pant Jr, adidas Tiro 21 Track Pant ja Nike Elastic Headbands 3 Pk. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on adidas.

  Edullisin tuote kategoriassa on adidas Sock Holder, jonka hinta on 8.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 9.90 € - 99.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko jalkapallovaatteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat jalkapallovaatteet -kategorian tuotteet saat hintaan 8.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 99.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 46 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat jalkapallovaatteet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Tiro 21 Track Pant Jr, adidas Tiro 21 Track Pant ja Nike Elastic Headbands 3 Pk sekä suosituin merkki on adidas.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: jalkapallovaatteet

  4.24/5

  Perustuu 42 arvosteluun