Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Urheilutuet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (27)
  27 / 27 tuotetta

  Urheilutuet kategoriat

  Urheilutuet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Urheilutuet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Mc David 199 nilkkatuki nauhoilla, Mc David A101 nilkkatuki lisätuilla ja Mc David 195 nilkkatuki tarrakiristyksellä - urheilutuki. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Mc David.

  Edullisin tuote kategoriassa on Mc David 513 rannetuki lastalla, jonka hinta on 16.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 17.90 € - 99.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko urheilutuet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat urheilutuet -kategorian tuotteet saat hintaan 16.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 99.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 27 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat urheilutuet -kategorian tuotteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Mc David 199 nilkkatuki nauhoilla, Mc David A101 nilkkatuki lisätuilla ja Mc David 195 nilkkatuki tarrakiristyksellä - urheilutuki sekä suosituin merkki on Mc David.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: urheilutuet

  3.75/5

  Perustuu 8 arvosteluun