Sisältöön
FLASH SALE! -20% kaikki Salomon-kengät! FLASH SALE! -20% kaikki Salomon-kengät!

FLASH SALE KÄYNNISSÄ NYT!

Flash Sale alkoi Intersportin verkkokaupassa! Tarjoamme nyt -20% lisäalennuksen Salomon-kengistä 24.9. klo 23.59 asti – alennuksen saat myös tarjoushinnoista! Nyt kannahtaa siis kiirehtiä tekemään huikeimmat löydöt syksyn ulkoiluun. Lisäalennuksen saat verkkokaupassa Plussa-kortilla sekä syöttämällä ostoskorissa koodin: FLASH20

KATSO FLASH SALE -TARJOUKSET

Alennus on voimassa 24.9. asti Intersport-kaupoissa ja verkossa. Alennus ei ole voimassa seuraavissa Intersport-kaupoissa: Intersport JoensuuNilkkatuet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Nilkkatuet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat OS1st AF7 Ankle Bracing Sleeve (oikea jalka) - nilkkatuki, Mc David 199 nilkkatuki nauhoilla ja Mc David 431R neopreeni nilkkatuki. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on OS1st.

Edullisin tuote kategoriassa on Mc David 431R neopreeni nilkkatuki, jonka hinta on 29.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 29.90 € - 69.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko nilkkatuet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat nilkkatuet -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 69.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat nilkkatuet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat OS1st AF7 Ankle Bracing Sleeve (oikea jalka) - nilkkatuki, Mc David 199 nilkkatuki nauhoilla ja Mc David 431R neopreeni nilkkatuki sekä suosituin merkki on OS1st.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: nilkkatuet

3/5

Perustuu 1 arvosteluun