Sisältöön

Polvituet jalkapalloon

Jalkapallo on mahtava laji, joka koukuttaa erityisesti vauhdikkaalla tempollaan ja peliälyä vaativilla tilanteillaan. Vaikka jalkapallo on monen suosikkilaji, myös sillä on negatiiviset puolensa. Jalkapallossa loukkaantumisriski on suuri, eikä yksinkään lajia aktiivisesti harrastava voi välttyä haavereilta. Jalkapallossa suurin työ tehdään luonnollisesti jaloilla, jolloin riski erilaisten rasitusvammojen synnylle kasvaa. Rasitusvammoja voi ennaltaehkäistä valitsemalla omalle jalkatyypille sopivat kengät sekä pohjalliset, mutta jo syntyneiden vammojen kanssa tulee olla varovainen. Hyvä polvituki tulee tarpeeseen silloin, kun polvi ja sitä ympäröivät alueet ovat rasittuneet tai vaurioituneet.

Jalkapalloilijan polvituki on ehdoton hankinta silloin, kun rasittunut polvi tarvitsee suojaa ja tukea. Jos olet altis loukkaantumisille tai toivut vammasta, polvitukea voi käyttää myös ennaltaehkäisemään tulevia virheasentoja ja vaurioita. Polvituki tarjoaa vakautta, tukea ja lievittää kiputiloja. Jos olet epävarma, voitko palata pelikentälle loukkaantumisen jälkeen, polvituki tuo liikkumiseen vapautta ja varmuutta, jolloin voit nauttia suosikkilajistasi täysillä. Polvitukia löytyy erilaisiin tuen tarpeisiin – kaipasitpa sitten kevyttä suojaa tai jämäkämpää tukea. Itselle sopivin polvituki jalkapalloon kannattaakin valinta aina oman tukitarpeen ja käyttötarkoituksen mukaan.

Kärsitkö rasitusvammasta tai haluatko ennaltaehkäistä tulevat loukkaantumiset? Intersportista löydät laadukkaat ja kestävät polvituet jalkapalloon aikuisille ja juniorille. Olipa mielessäsi kevyemmän tai vahvemman tuen polvituki jalkapalloon, meiltä löydät etsimäsi. Valikoimasta löydät erilaisia malleja sekä kattavan kokovalikoiman, joista voi valita tarpeeseesi sopivimman vaihtoehdon. Tilaa polvituki jalkapalloon netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Muista hankkia myös varusteet ja vaatteet jalkapalloharrastukseesi: katso esimerkiksi säärisuojat, jalkapallovaatteet ja muut jalkapallovarusteet. Tervetuloa ostoksille!

Paljonko polvituet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat polvituet -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 99.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat polvituet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Mc David 422 polvituki kiskollinen, OS1st KS7 Performance Knee Sleeve - polvituki ja Mc David 5125 kompressio polvituki geelillä sekä suosituin merkki on Mc David.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: polvituet

4/5

Perustuu 6 arvosteluun