Sisältöön

Urheiluliivit kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Urheiluliivit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Röhnisch Kay Sports Bra W - naisten urheiluliivit, Nike Dri-FIT Indy V-Neck Sports Bra W - naisten urheiluliivit ja Kari Traa Ness - naisten urheiluliivit. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Röhnisch.

Edullisin tuote kategoriassa on Energetics Tough W bra - naisten urheiluliivit, jonka hinta on 24.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 24.90 € - 50.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko urheiluliivit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat urheiluliivit -kategorian tuotteet saat hintaan 24.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 50.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 13 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat urheiluliivit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Röhnisch Kay Sports Bra W - naisten urheiluliivit, Nike Dri-FIT Indy V-Neck Sports Bra W - naisten urheiluliivit ja Kari Traa Ness - naisten urheiluliivit sekä suosituin merkki on Röhnisch.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: urheiluliivit

4.32/5

Perustuu 44 arvosteluun