Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetUrheiluliivit

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Urheiluliivit
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (15)
  15 / 15 tuotetta

  Urheiluliivit kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Urheiluliivit ja muut Joogavaatteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Urheiluliivit verkkokaupassamme ovat Röhnisch Zippy Sports Bra W - naisten urheiluliivit, Puma Low Impact Strappy Bra W - naisten urheiluliivit ja adidas Marimekko All Me Bra - naisten urheiluliivit. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Röhnisch.

  Edullisin tuote kategoriassa on Craft Flow Light Sport Top W - naisten urheiluliivit, jonka hinta on 20.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 24.90 € - 69.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko urheiluliivit maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Urheiluliivit-kategorian tuotteet saat hintaan 20.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 69.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 16 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat urheiluliivit?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Röhnisch Zippy Sports Bra W - naisten urheiluliivit, Puma Low Impact Strappy Bra W - naisten urheiluliivit ja adidas Marimekko All Me Bra - naisten urheiluliivit sekä suosituin merkki on Röhnisch.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: urheiluliivit

  3.76/5

  Perustuu 25 arvosteluun