Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Neutraalit juoksukengät

Neutraalit juoksukengät kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Neutraalit juoksukengät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Hoka W Clifton 9 - juoksukengät, Asics Gel-Fujisetsu 3 GTX W - nastajuoksukengät ja Brooks Ghost 14 GTX M - juoksukengät. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Hoka.

Edullisin tuote kategoriassa on Energetics Elexir XII Jr - juoksukengät, jonka hinta on 19.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 29.90 € - 290.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko neutraalit juoksukengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat neutraalit juoksukengät -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 290.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 318 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat neutraalit juoksukengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Hoka W Clifton 9 - juoksukengät, Asics Gel-Fujisetsu 3 GTX W - nastajuoksukengät ja Brooks Ghost 14 GTX M - juoksukengät sekä suosituin merkki on Hoka.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: neutraalit juoksukengät

4.55/5

Perustuu 495 arvosteluun