Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Piikkarit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (4)
  4 / 4 tuotetta

  Piikkarit kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Piikkarit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat New Balance MD500v8 W - yleispiikkarit, adidas Distancestar - pitkänmatkan piikkarit ja New Balance LD5000 M - pitkänmatkan piikkarit. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on New Balance.

  Edullisin tuote kategoriassa on adidas Distancestar - pitkänmatkan piikkarit, jonka hinta on 59.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 69.90 € - 89.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko piikkarit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat piikkarit -kategorian tuotteet saat hintaan 59.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 89.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat piikkarit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat New Balance MD500v8 W - yleispiikkarit, adidas Distancestar - pitkänmatkan piikkarit ja New Balance LD5000 M - pitkänmatkan piikkarit sekä suosituin merkki on New Balance.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: piikkarit

  5/5

  Perustuu 3 arvosteluun