Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Piikkarit kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Piikkarit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat New Balance MD500v8 M - yleispiikkarit, adidas Allroundstar Jr - yleispiikkarit ja adidas Distancestar - pitkänmatkan piikkarit. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on New Balance.

Edullisin tuote kategoriassa on adidas Allroundstar Jr - yleispiikkarit, jonka hinta on 65.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 69.90 € - 100.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko piikkarit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat piikkarit -kategorian tuotteet saat hintaan 65.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 100.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat piikkarit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat New Balance MD500v8 M - yleispiikkarit, adidas Allroundstar Jr - yleispiikkarit ja adidas Distancestar - pitkänmatkan piikkarit sekä suosituin merkki on New Balance.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: piikkarit

5/5

Perustuu 3 arvosteluun