Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Pohjalliset
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (10)
  10 / 10 tuotetta

  Pohjalliset kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Pohjalliset-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat FootBalance Dynamic Blue & Dynamic Pink (100% yksilöllinen) - pohjalliset, FootBalance Performance (100 % yksilöllinen) - pohjalliset ja FootBalance QuickFit Blue (Standard Mid High) - pohjalliset. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on FootBalance.

  Edullisin tuote kategoriassa on FootBalance QuickFit Blue (Standard Mid High) - pohjalliset, jonka hinta on 39.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 39.90 € - 69.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko pohjalliset -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat pohjalliset -kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 69.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 10 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat pohjalliset -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat FootBalance Dynamic Blue & Dynamic Pink (100% yksilöllinen) - pohjalliset, FootBalance Performance (100 % yksilöllinen) - pohjalliset ja FootBalance QuickFit Blue (Standard Mid High) - pohjalliset sekä suosituin merkki on FootBalance.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: pohjalliset

  4.71/5

  Perustuu 7 arvosteluun