Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Pohjalliset
 • Kohderyhmä
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (4)
  4 / 4 tuotetta

  Pohjalliset kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Pohjalliset-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat FootBalance 100% BALANCE (yksilöllinen) - pohjalliset, FootBalance 100% BALANCE NARROW (yksilöllinen) - pohjalliset ja FootBalance QUICKFIT BALANCE - pohjalliset. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on FootBalance.

  Edullisin tuote kategoriassa on FootBalance QUICKFIT BALANCE - pohjalliset, jonka hinta on 49.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 49.90 € - 74.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko pohjalliset -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat pohjalliset -kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 74.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat pohjalliset -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat FootBalance 100% BALANCE (yksilöllinen) - pohjalliset, FootBalance 100% BALANCE NARROW (yksilöllinen) - pohjalliset ja FootBalance QUICKFIT BALANCE - pohjalliset sekä suosituin merkki on FootBalance.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: pohjalliset

  4.71/5

  Perustuu 7 arvosteluun