Sisältöön
-30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista -30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista

-30 % lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt Clubilaisille 30 % lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen kirjautumalla tai rekisteröitymällä Clubiin ja syöttämällä koodin LC30. Etu on voimassa 17.6.2024 asti.

LAST CHANCE -TARJOUKSET

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 17.6. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Pohjalliset kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Pohjalliset-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat FootBalance 100% BALANCE (yksilöllinen) - pohjalliset, FootBalance 100% BALANCE NARROW (yksilöllinen) - pohjalliset ja FootBalance QUICKFIT BALANCE - pohjalliset. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on FootBalance.

Edullisin tuote kategoriassa on FootBalance QUICKFIT BALANCE narrow - pohjalliset, jonka hinta on 49.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 49.90 € - 77.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko pohjalliset -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat pohjalliset -kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 77.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat pohjalliset -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat FootBalance 100% BALANCE (yksilöllinen) - pohjalliset, FootBalance 100% BALANCE NARROW (yksilöllinen) - pohjalliset ja FootBalance QUICKFIT BALANCE - pohjalliset sekä suosituin merkki on FootBalance.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: pohjalliset

4.63/5

Perustuu 8 arvosteluun