Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Vinkit polkujuoksuun
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

Polkujuoksukengät

Jos etsit uutta haastetta juoksuharrastukseesi ja pidät luonnossa liikkumisesta, polkujuoksu on varmasti uusi suosikkilajisi. Polkujuoksu eli trail running on nimensä mukaisesti juoksua luonnonmaastoissa: pururadoilla, kallioilla, sorateillä ja metsäpoluilla. Polkujuoksuharjoittelu sopii erityisesti niille, jotka kaipaavat juoksuharrastukseensa vaihtelua ja monipuolisuutta. Polkujuoksussa maastot vaihtelevat aina kivikkoisista sorateistä juurakkoisiin ja kosteisiin metsäreitteihin ­– siksi myös juoksukengiltä vaaditaan enemmän. Tavalliset juoksukengät eivät ole paras valinta kumpuileville poluille, sillä ne eivät tarjoa riittävästi tukea ja pitoa. Maastoon onkin syytä hankkia hyvät polkujuoksukengät, jotka ovat rakenteeltaan jämäkämmät ja pitävämmät. Niiden materiaali hengittää, mutta pitää jalat kuivina ja lämpiminä kosteissakin olosuhteissa. Lisäksi polkujuoksukenkien napakka pikalukitus varmistaa, ettet kompuroi kengännauhoihisi oksaisilla luonnonpoluilla.

Mitkä ovat parhaat polkujuoksukengät sinulle?

Kuten tavalliset juoksukengät, myös hyvät polkujuoksukengät valitaan aina oman jalan ja juoksuharrastuksen laadun mukaan. Polkujuoksukengät tarjoavat vaihtoehtoja, joista löytyy sekä vaativille aktiiviharrastajille sekä aloittelijoille sopivia malleja, jotka sopivat myös tavalliseen ulkoilukäyttöön. Polkujuoksukenkiä valitessa maastolla ja olosuhteilla on suurin merkitys. Jos liikut kaikkein vaativimmissa maastoissa ja sääoloissa, tarvitset mahdollisimman jämäkät, pitävät ja erilaisiin sääolosuhteisiin sopivat polkujuoksukengät. Tähän käyttötarkoitukseen sopivat esimerkiksi gore-tex polkujuoksukengät. Jos liikut sen sijaan pääasiassa tasaisilla pururadoilla tai sorateillä, valitse pehmeämmät, joustavammat ja kevyemmät polkujuoksukengät, jotka soveltuvat myös kaupungin kaduille.

Mistä löytyvät parhaat polkujuoksukengät?

Intersportin suuresta juoksuvalikoimasta löydät kaikki parhaat polkujuoksukengät aktiiviharrastajille ja aloittelijoille. Olivatpa mielessäsi naisten polkujuoksukengät tai miesten polkujuoksukengät, meiltä löydät etsimäsi. Valikoimasta löydät tunnetut ja luotettavat huippumerkit, kuten Salomon-polkujuoksukengät ja Merrell-polkujuoksukengät. Juuri sinun juoksuharrastukseesi parhaiten sopivien kenkien valinnassa apunasi ovat asiantuntevat myyjämme. Tilaa polkujuoksukengät netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos haluat löytää polkujuoksukengät edullisesti, tutustu myös verkkokaupan Last Chance -osioon ja kauppakohtaisiin tarjouksiin. Muista hankkia myös muut polkujuoksu-varusteet, tutustu juoksutakkeihin, juoksureppuihin ja juoksusukkiin.

Paljonko polkujuoksukengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat polkujuoksukengät -kategorian tuotteet saat hintaan 69.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 199.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 56 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat polkujuoksukengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon Alphacross 5 W - naisten polkujuoksukengät, Salomon Alphacross 5 - miesten polkujuoksukengät ja Salomon Alphacross 5 Gtx - miesten polkujuoksukengät sekä suosituin merkki on Salomon.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: polkujuoksukengät

4.43/5

Perustuu 67 arvosteluun