Sisältöön
Intersport Outlet jopa -60%! Intersport Outlet jopa -60%!

Intersport Outletista huippumerkkien löytöjä jopa -60%!

Nappaa parhaat merkkidiilit poistohintaan verkkokaupan Outletista. Rajoitetun ajan saatavilla olevista Outlet-tarjouksista voit tehdä todellisia huippulöytöjä jopa 60% alennuksella.

KATSO TARJOUKSET

*Outlet-tarjoukset ovat voimassa vain Intersportin verkkokaupassa ja tuotteet tunnistat "Outlet" -tunnuksesta. Suunnistuskengät kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Suunnistuskengät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Salomon Speedcross 6 Gtx W - suunnistuskengät, Salomon Alphacross 4 Gtx W - suunnistuskengät ja Salomon Speedcross 6 GTX - suunnistuskengät. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Salomon.

Edullisin tuote kategoriassa on Salomon Speedcross CSWP K - suunnistuskengät, jonka hinta on 40.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 50.00 € - 190.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko suunnistuskengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat suunnistuskengät -kategorian tuotteet saat hintaan 40.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 190.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 34 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat suunnistuskengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon Speedcross 6 Gtx W - suunnistuskengät, Salomon Alphacross 4 Gtx W - suunnistuskengät ja Salomon Speedcross 6 GTX - suunnistuskengät sekä suosituin merkki on Salomon.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: suunnistuskengät

4.51/5

Perustuu 68 arvosteluun