Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Suunnistuskengät kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Suunnistuskengät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Sarva VJ Spark Unisex - suunnistuskengät, Salomon Alphacross 4 Gtx W - suunnistuskengät ja Salomon XA PRO 3D V8 GTX M - suunnistuskengät. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Sarva.

Edullisin tuote kategoriassa on Salomon Speedcross CSWP Jr - suunnistuskengät, jonka hinta on 69.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 85.00 € - 190.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko suunnistuskengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat suunnistuskengät -kategorian tuotteet saat hintaan 69.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 190.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 28 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat suunnistuskengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Sarva VJ Spark Unisex - suunnistuskengät, Salomon Alphacross 4 Gtx W - suunnistuskengät ja Salomon XA PRO 3D V8 GTX M - suunnistuskengät sekä suosituin merkki on Sarva.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: suunnistuskengät

4.47/5

Perustuu 64 arvosteluun