Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetSuunnistuskengät

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Suunnistuskengät
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (28)
  28 / 28 tuotetta

  Suunnistuskengät kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Suunnistuskengät ja muut Juoksukengät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Suunnistuskengät verkkokaupassamme ovat Salomon W Alphacross 3 Gtx - suunnistuskengät, Salomon S/lab ultra 3 - suunnistuskengät ja Salomon Alphacross 3 Gtx M - suunnistuskengät. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Salomon.

  Edullisin tuote kategoriassa on Salomon Shoes Alphacross Blast Jr - suunnistuskengät, jonka hinta on 65.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 75.00 € - 190.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko suunnistuskengät maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Suunnistuskengät-kategorian tuotteet saat hintaan 65.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 190.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 36 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat suunnistuskengät?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon W Alphacross 3 Gtx - suunnistuskengät, Salomon S/lab ultra 3 - suunnistuskengät ja Salomon Alphacross 3 Gtx M - suunnistuskengät sekä suosituin merkki on Salomon.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: suunnistuskengät

  4.59/5

  Perustuu 74 arvosteluun