Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Suunnistuskengät
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (28)
  28 / 28 tuotetta

  Suunnistuskengät kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Suunnistuskengät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Salomon Alphacross 4 Gtx W - suunnistuskengät, Salomon XA PRO 3D V8 GTX W - suunnistuskengät ja Salomon Alphacross 4 Gtx - suunnistuskengät. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Salomon.

  Edullisin tuote kategoriassa on Salomon Xa Pro V8 Cswp Jr - suunnistuskengät, jonka hinta on 59.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 59.90 € - 190.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko suunnistuskengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat suunnistuskengät -kategorian tuotteet saat hintaan 59.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 190.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 28 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat suunnistuskengät -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon Alphacross 4 Gtx W - suunnistuskengät, Salomon XA PRO 3D V8 GTX W - suunnistuskengät ja Salomon Alphacross 4 Gtx - suunnistuskengät sekä suosituin merkki on Salomon.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: suunnistuskengät

  4.54/5

  Perustuu 105 arvosteluun