Sisältöön
-20% kaikista vaatteista Plussa-kortilla! Kaikki vaatteet -20% Plussa-kortilla ja koodilla PLUSSA20

Lisäale plussakortilla – kaikki vaatteet -20 %, myös tarjoushinnoista!

Saat nyt koodilla PLUSSA20 ja Plussa-kortilla -20 % alennuksen kaikista valikoimamme vaatteista – myös tarjoushinnoista! Etu on voimassa kaupoissa ja verkossa su 21.7. asti. Hyödynnä etu ja löydä suosikkituotteesi kesään sekä tulevaan syksyyn!

Verkkokaupassa saat edun Plussa-kortilla ja koodilla: PLUSSA20

 

NAISET MIEHET LAPSETTalvijuoksukengät

Haluatko ylläpitää juoksuharrastustasi talvellakin? Hyvät talvijuoksukengät ovat sinulle ehdoton hankinta, mikäli haluat nauttia talvijuoksusta turvallisesti ja reittivalintojasi rajoittamatta. Kylmillä säillä maa jäätyy, minkä vuoksi polut kovettuvat ja tienpinnat muuttuvat liukkaiksi. Liukkaalla säällä kengän ja alustan välinen kitka häviää, jolloin kaatumisten ja loukkaantumisten riski kasvaa. Toisin kuin tavalliset kengät, talvijuoksukengät on varusteltu nastapohjilla, jotka tuovat lisää pitoa ja varmuutta juoksuun. Nastat pureutuvat tehokkaasti jäiseen maahan, jolloin pito pysyy myös kumpuilevassa maastossa ja kaikkein liukkaimmallakin säällä. Talvijuoksukengät pitävät jalat lämpiminä ja kuivina kosteissakin maastoissa, sillä ne on yleensä varusteltu veden- ja tuulenpitävällä teknisellä materiaalilla. Laadukkaisiin talvijuoksukenkiin kannattaa panostaa, sillä niiden avulla juokset turvallisesti ja vapaasti säällä kuin säällä.

Millaiset talvijuoksukengät ovat sinulle sopivat? Juoksukengissä oikea istuvuus on ehdottoman tärkeää – sama pätee myös talvijuoksukenkiin. Kenkiä valitessa kannattaa huomioida oman jalan muoto ja askellus, eli onko askeleesi neutraali, alipronatoiva vai ylipronatoiva. Kenkien valinnassa tulee huomioida myös oman juoksuharrastuksen laatu, maasto ja sääolosuhteet. Tasaisille poluille ja citylenkkeilyyn riittävät usein kevyemmät ja joustavat talvijuoksukengät. Jos lenkkeilet erityyppisissä maastoissa, saatavilla on myös eri alustoihin mukautuvia älynastakenkiä. Jos juokset sen sijaan rouheammissa maastoissa, tarvitset jämäkämmät ja voimakkaasti kuvioidulla pohjalla varustellut maastojuoksukengät. Maastojuoksukengistä on hyvä löytyä myös nauhojen pikalukitus, joka varmistaa, etteivät nauhat sotkeudu maan epätasaisuuksiin. Juoksitpa sitten maastossa tai kaupungissa, talvijuoksukenkien tulee olla sekä säänkestävät että riittävään hengittävät.

Mistä löytyvät parhaat talvijuoksukengät? Intersportin suuresta juoksuvalikoimasta löydät kaikki parhaat talvijuoksukengät poluille ja kaupungin kaduille. Olivatpa mielessäsi naisten talvijuoksukengät tai miesten talvijuoksukengät, meiltä löydät etsimäsi. Valikoimasta löydät tunnetut ja luotettavat huippumerkit, kuten Icebug-talvijuoksukengät, Salomon-talvijuoksukengät ja Sarva-tavijuoksukengät. Valikoimasta löydät runsaasti erilaisia malleja sekä tyylikkäimmät värivaihtoehdot. Tilaa talvijuoksukengät netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos mielessäsi on edullisin talvijuoksukenkien hinta, tutustu myös verkkokaupan Last Chance -osioon sekä kauppakohtaisiin tarjouksiin. Muista hankkia myös muut vaatteet ja varusteet juoksupoluille, tutustu juoksutakkeihin, juoksureppuihin ja juoksusukkiin.

Paljonko talvijuoksukengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat talvijuoksukengät -kategorian tuotteet saat hintaan 85.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 210.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 12 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat talvijuoksukengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat ASICS Gel-Fujisetsu 3 GTX W - naisten talvijuoksukengät, ASICS Gel-Fujisetsu 3 GTX M - miesten talvijuoksukengät ja VJ VJ Sarva Xante 2 M - miesten talvijuoksukengät sekä suosituin merkki on ASICS.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: talvijuoksukengät

4.58/5

Perustuu 64 arvosteluun