Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Talvijuoksukengät

Haluatko ylläpitää juoksuharrastustasi talvellakin? Hyvät talvijuoksukengät ovat sinulle ehdoton hankinta, mikäli haluat nauttia talvijuoksusta turvallisesti ja reittivalintojasi rajoittamatta. Kylmillä säillä maa jäätyy, minkä vuoksi polut kovettuvat ja tienpinnat muuttuvat liukkaiksi. Liukkaalla säällä kengän ja alustan välinen kitka häviää, jolloin kaatumisten ja loukkaantumisten riski kasvaa. Toisin kuin tavalliset kengät, talvijuoksukengät on varusteltu nastapohjilla, jotka tuovat lisää pitoa ja varmuutta juoksuun. Nastat pureutuvat tehokkaasti jäiseen maahan, jolloin pito pysyy myös kumpuilevassa maastossa ja kaikkein liukkaimmallakin säällä. Talvijuoksukengät pitävät jalat lämpiminä ja kuivina kosteissakin maastoissa, sillä ne on yleensä varusteltu veden- ja tuulenpitävällä teknisellä materiaalilla. Laadukkaisiin talvijuoksukenkiin kannattaa panostaa, sillä niiden avulla juokset turvallisesti ja vapaasti säällä kuin säällä.

Millaiset talvijuoksukengät ovat sinulle sopivat? Juoksukengissä oikea istuvuus on ehdottoman tärkeää – sama pätee myös talvijuoksukenkiin. Kenkiä valitessa kannattaa huomioida oman jalan muoto ja askellus, eli onko askeleesi neutraali, alipronatoiva vai ylipronatoiva. Kenkien valinnassa tulee huomioida myös oman juoksuharrastuksen laatu, maasto ja sääolosuhteet. Tasaisille poluille ja citylenkkeilyyn riittävät usein kevyemmät ja joustavat talvijuoksukengät. Jos lenkkeilet erityyppisissä maastoissa, saatavilla on myös eri alustoihin mukautuvia älynastakenkiä. Jos juokset sen sijaan rouheammissa maastoissa, tarvitset jämäkämmät ja voimakkaasti kuvioidulla pohjalla varustellut maastojuoksukengät. Maastojuoksukengistä on hyvä löytyä myös nauhojen pikalukitus, joka varmistaa, etteivät nauhat sotkeudu maan epätasaisuuksiin. Juoksitpa sitten maastossa tai kaupungissa, talvijuoksukenkien tulee olla sekä säänkestävät että riittävään hengittävät.

Mistä löytyvät parhaat talvijuoksukengät? Intersportin suuresta juoksuvalikoimasta löydät kaikki parhaat talvijuoksukengät poluille ja kaupungin kaduille. Olivatpa mielessäsi naisten talvijuoksukengät tai miesten talvijuoksukengät, meiltä löydät etsimäsi. Valikoimasta löydät tunnetut ja luotettavat huippumerkit, kuten Icebug-talvijuoksukengät, Salomon-talvijuoksukengät ja Sarva-tavijuoksukengät. Valikoimasta löydät runsaasti erilaisia malleja sekä tyylikkäimmät värivaihtoehdot. Tilaa talvijuoksukengät netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos mielessäsi on edullisin talvijuoksukenkien hinta, tutustu myös verkkokaupan Last Chance -osioon sekä kauppakohtaisiin tarjouksiin. Muista hankkia myös muut vaatteet ja varusteet juoksupoluille, tutustu juoksutakkeihin, juoksureppuihin ja juoksusukkiin.

Paljonko talvijuoksukengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat talvijuoksukengät -kategorian tuotteet saat hintaan 119.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 199.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 12 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat talvijuoksukengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Icebug NewRun W BUGrip - naisten talvijuoksukengät, Icebug NewRun M BUGrip - miesten talvijuoksukengät ja Sarva VJ Xante 2 M - miesten talvijuoksukengät sekä suosituin merkki on Icebug.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: talvijuoksukengät

4.3/5

Perustuu 33 arvosteluun