Sisältöön

Juoksusukat kategoriat

Juoksusukat

Jotta askel rullaisi vaivattomasti juoksulenkillä, oikeanlaiset juoksusukat ovat tarpeellinen hankinta. Istuvat ja omaan juoksutyyliin sopivat juoksukengät ovat kiistatta juoksijan tärkein varuste – hyvät ja arvokkaatkin juoksukengät voivat kuitenkin tuntua epämiellyttäviltä, mikäli niiden sisällä lymyilevät sukat rullautuvat, hiertävät tai puristavat juoksun aikana. Harrastitpa sitten pitkiä juoksulenkkejä tai intensiivisiä spurtteja, omaan jalkaan sopivat ja laadukkaat juoksusukat ovat ehdoton varuste sinulle. Parhaimmillaan juoksusukat pelaavat täydellisesti yhteen valitsemiesi juoksukenkien kanssa niin, että pääset nauttimaan juoksusta täysin uudella tavalla!

Parhaat juoksusukat ehkäisevät hiertymiä ja tuntuvat tukevilta ja pehmeiltä. Korkealaatuiset juoksusukat on valmistettu teknisestä materiaalista, joka pitää jalat kuivina ja miellyttävän tuntuisina hikisimmissäkin olosuhteissa. Osa juoksusukista on valmistettu antibakteerisesta materiaalista, joka pitää jalat hygieenisinä sekä ehkäisee hajujen syntymistä ja allergisia reaktioita. Juoksusukissa on yleensä erilaisista osista koostuva rakenne, jossa jokaisella osalla on oma tarkoituksensa. Erilaiset osat tukevat ja joustavat oikeista paikoista. Juoksusukat on yleensä varusteltu myös vaimennuksilla, jotka suojaavat jalkoja iskuilta ja tärähdyksiltä.

Suuresta juoksuvalikoimastamme löydät monipuolisen valikoiman erilaisia juoksusukkia. Valikoimastamme löydät korkealaatuiset, pehmeät ja hygieeniset juoksusukat huippubrändeiltä, kuten Nike, ASICS ja Zero Point. Perinteisten juoksusukkien lisäksi on saatavilla pitkiä juoksusukkia, verenkiertoa vilkastuttavia kompressiosukkia sekä talvijuoksuun sopivia villapohjasukkia. Mikäli tarvitset neuvoja juuri sinulle sopivien sukkien valinnassa, asiantuntevat myyjämme auttavat valitsemaan oikean vaihtoehdon. Mikäli haluat varmistaa täydellisen juoksuelämyksen, panosta myös hyviin juoksukenkiin, juoksutrikoihin, juoksutakkiin ja juoksupaitoihin.

Paljonko juoksusukat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat juoksusukat -kategorian tuotteet saat hintaan 7.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 69.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 35 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat juoksusukat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Soxpro Grippisukka Ultra Light - juoksusukat, Nike Multiplier Running Ankle Socks (2 Pair) - juoksusukat ja Craft ADV Wool Warm Sock - juoksusukat sekä suosituin merkki on Soxpro.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: juoksusukat

4.57/5

Perustuu 67 arvosteluun